Nordost

Nordost

Nordost Corporation blev grundlagt som en højteknologisk kabelproducent med speciale i lyd og medicinske områder. Lederteknologi udviklet til luftfartsindustrien og i samarbejde med NASA rumfærge-programmet er selve grundlaget. Denne forankring i kritiske missioner har ydet Nordost et misundelsesværdigt forskningsbudget og en hidtil uset grad af fremstillingsnøjagtighed og ensartethed. Det første lyd-produkt blev lanceret i 1992, et revolutionerende fladprofil højttalerkabel. Dets forbløffende lydgengivelse gjorde disse flade kabler med massive ledere til noget helt specielt.

Sorter faldende

5 vare(r)

 • Nordost Purple Flare USB

  Nordost' billigste USB-kabel, som er en signifikant opgradering fra standard computerkabler, fås med termineringerne USB-A, USB-B, USB-Micro-B eller USB-Mini-B.

  Vis detaljer
  1.600,00  DKK

 • Nordost Blue Heaven 2 USB

  Nordost Blue Heaven USB er et særdeles stabilt og vellydende USB-kabel, som leveres i varianterne USB-A til USB-B (normalt) eller USB-A til USB-A. Baseret på Micro-Mono-Filament konstruktion og udført med 4 x 20 forsølvede AWG-ledere.

  Vis detaljer
  1.900,00  DKK

 • Nordost Heimdall 2 USB

  Heimdall 2 USB er konstrueret af 4 x 20 AWG sølvbelagte 99,99999% OFC-ledere arrangeret i et præcist snoet dobbelt helix for at sikre impedans, reducere støj og minimere krydssnak. Lederne er omkranset af Nordosts proprietære FEP Dual Mono Filament konstruktion.

  Vis detaljer
  4.100,00  DKK

 • Nordost Tyr 2 USB

  Nordost Tyr 2 USB er konstrueret af 4 x 20 AWG sølvbelagte 99,99999% OFC-ledere arrangeret i et præcist snoet dobbelt helix for at sikre impedans, reducere støj og minimere krydssnak. Lederne er omkranset af Nordosts proprietære FEP Dual Mono Filament konstruktion.

  Vis detaljer
  10.700,00  DKK

 • Nordost Valhalla 2 USB

  Nordost Valhalla 2 USB er konstrueret af 4 x 19 AWG sølvbelagte 99,99999% OFC-ledere arrangeret i et præcist snoet dobbelt helix for at sikre impedans, reducere støj og minimere krydssnak. Lederne er omkranset af Nordosts proprietære FEP Dual Mono Filament konstruktion.

  Vis detaljer
  29.000,00  DKK

Sorter faldende

5 vare(r)