PS Audio

PS Audio

PS Audio udvikler og konstruerer udelukkende håndlavede produkter til high-end musikreproduktion i hjemmet. Udstyr som er velkonstrueret og bygget af folk, der kærer om livsstil, musik, miljø, kvalitet og den tillid, PS Audio har optjent i gennem de sidste 40 år.

PS Audio er vejen til den bedste lyd

PS Audio har lanceret en lang række bud på high-end produkter, der sikrer dig den allerbedste lydkvalitet i hjemmet. Du finder bl.a. deres PS Audio DirectStream DAC mk II, der er som skræddersyet til dig, der sætter pris på god lyd. Denne model er helt ny og kan leveres omkring årsskiftet til 2023.

DAC betyder ”digital-til-analog-konverter”. Med DAC’s som dem, der bliver præsenteret af PS Audio, får du mulighed for at konvertere fra digitalt til analogt signal - fx fra en computer til en forstærker og videre til højttalerne. DAC’en vil sikre, at signalet forbedres, så du ikke går på kompromis med lydkvaliteten. 

PS Audio DirectStream DAC mk II gør det nemt at streame og afspille musik fra populære tjenester som fx Spotify, Tidal og Qobuz, så du kan invitere venner og familie over til årets fest eller nyde stille ballader under madlavningen. 

PS Audio-serier

På siden her har vi samlet et stort udvalg af produkter fra PS Audio, der spænder vidt i deres individuelle funktioner og prisklasser. I det følgende kan du læse om de forskellige serier, hvor der er noget til ethvert behov. Se også vores udvalg af øvrige forstærkere, der kan give dig inspiration til en endnu bedre musikafspilning hjemme i stuen eller i øvelokalet. 

Aspen

Aspen er serien af state-of-the-art-højttalere, der flytter grænserne for, hvad man kan forvente af en full-range-højttaler. Ekstraordinært lav forvrængning, ubesværet gengivelse, fantastisk tonalitet og udsøgt skønhed i designet.  

PerfectWave 

PerfectWave er en serie, der indebærer forskellige produkter - heriblandt CD-, DVD- og SACD-transport, der med en Memory Player-funktion aflæser diskens indhold til et lager, hvorfra den digitale fil sendes videre til en DAC. I PerfectWave-serien findes også PS Audios kraftigste effektforstærker nogensinde. 

Stellar

Stellar er produktserien fra PS Audio, der er den mest attraktive rent prismæssigt. Serien består af forskellige forstærkere, der uanset størrelse og specifikationer sikrer en lydoplevelse, der på alle måder lever op til forventningerne, der naturligt er til et brand som PS Audio. 

Sprout

Sprout er navnet på serien, der tæller en lille perle af en moderne 100 watt forstærker med alle nødvendige funktioner til højttalere, pladespiller, streaming og hovedtelefoner. Sprout byder på Bluetooth-streaming fra telefon eller tablet, har både digitale og analoge indgange samt subwoofer- og hovedtelefonudgang. Leveres sågar med fjernbetjening. 

Find dit næste produkt fra PS Audio

Er du i tvivl om, hvilket produkt fra PS Audio der kan imødekomme de behov og ønsker du har til din musikafspilning? Der er tusind ting at tage højde for, inden du træffer den endelige beslutning. Derfor er du altid velkommen til at kontakte en af vores medarbejdere, der kan give dig gode råd med på vejen inden dit køb, så du er sikker på at få bestilt det rigtige produkt hjem.

PS Audio er din garant for den bedste lydkvalitet, og derfor er vi hos High-Performance Audio stolte af at være dansk leverandør af det anerkendte mærke.

Bestil dit næste PS Audio-produkt allerede i dag og se frem til hurtig levering.