Roon labs

Roon labs

Glem alt om de musikafspillere du allerede kender, for musik er en oplevelse og Roon genskaber forbindelsen til musikken. Problemet er at i overgangen fra fysisk medie til digitalt medie har vi mistet begejstringen og indlevelsen. Løsningen er Roon, som vurderer din musiksamling og henter automatisk fotos, biografier, anmeldelser, sangtekster samt koncertplaner, og skaber en unik forbindelse mellem kunstnere, komponister, musikere, dirigenter og sågar producere. Roon præsenterer resultatet som et virtuelt LP-cover, næsten som i de gode gamle dage.

Sorter faldende

2 vare(r)

 • Roon Nucleus server

  Nucleus er en såkaldt Roon Core, et streamer/serversystem bygget fra grunden til formålet, baseret på Linux bydes på en fuldstændig dedikeret løsning til de tre kerneområder; netværk, ydelse samt tilgængelighed, 100% fokus på kerneopgaverne. Nucleus håndterer op til 12.000 albums eller op til 120.000 numre med output i op til fem zoner.

  Vis detaljer
  13.490,00  DKK

 • Roon Nucleus+ server

  Inkl. 1 års abonnement. Nucleus+ er en såkaldt Roon Core, et streamer/serversystem bygget fra grunden til formålet, baseret på Linux bydes på en fuldstændig dedikeret løsning til de tre kerneområder; netværk, ydelse samt tilgængelighed, 100% fokus på kerneopgaverne. Nucleus håndterer mere end 12.000 albums eller mere end 120.000 numre.

  Vis detaljer
  22.990,00  DKK

Sorter faldende

2 vare(r)