Shunyata Research

Shunyata Research

Shunyata Research blev grundlagt i 1997 af den tidligere militære videnskabsmand Caelin Gabriel og har til huse i Washington, USA. Shunyata Research' målsætning var at designe specielt strømkabler som tog hånd om den dårlige indflydelse støj har på kabler. Tilgangen har været meget grundig, innovativ og baseret på videnskab og mange patenter. Shunyata Research repræsenterer i dag nogle af de allerbedste kabler på markedet. Specielt deres strømhåndtering er hævet over det meste. I de senere år er Shunyata Research kommet helt frem i bussen hvad angår både digitale og analoge kabler.

Sorter faldende

9 vare(r)

 • Shunyata SR-Z AC-adapter C20-C15

  Har du et strømkabel med 20A (IEC C19) stik som du vil bruge til et almindeligt apparat med den standard netbrønd IEC C13, så skal du bruge en adapter med C20 hunstik og C15 hanstik, for at tilslutte kablets C19 hanstik med apparatets C13 netbrønd - forvirret, fortvivl ikke, billedet vil forklare det bedre.

  Vis detaljer
  2.190,00  DKK

 • Shunyata SR-Z AC-adapter C14-C19

  Har du et strømkabel med normalt stik (IEC C14) som du vil bruge til et typisk amerikansk apparat eller meget strømkraftigt apparat med den store netbrønd IEC C20, så skal du bruge en adapter med C14 hunstik og C19 hanstik, for at tilslutte kablets C13 hanstik med apparatets C20 netbrønd - forvirret, fortvivl ikke, billedet vil forklare det bedre.

  Vis detaljer
  2.190,00  DKK

 • Shunyata Venom NR V12 Power

  Shunyata NR-serien står for Noise Reduction strømkabler og er beregnet til at reducere den støj som apparatets strømforsyning kan introducere, NR V12 er den mest prisfornuftige version, velegnet til CD-afspillere, DAC'er, forforstærkere etc. OBS! prisen er for 1,75 meter.

  Vis detaljer
  4.190,00  DKK

 • Shunyata Venom NR V10 Power

  Shunyata NR-serien står for Noise Reduction strømkabler og er beregnet til at reducere den støj som apparatets strømforsyning kan introducere, NR V10 er en af de prisfornuftige versioner, velegnet til mindre forstærkere og i særdeleshed digitalforstærkere. OBS! prisen er for 1,75 meter.

  Vis detaljer
  5.090,00  DKK

 • Shunyata Sigma Ethernet

  Forskellene på ethernetkabler er ikke meget store og på jævne anlæg gør det ikke alverden til forskel, men har du et seriøst anlæg og du har styr på akustik, strøm og netværk, så er forskellen betragtelig. Vi har sammenlignet mange ethernetkabler og kan høre forskel på de fleste. Dette Shunyata Sigma giver så absolut mest naturlig klang, mere 3D og mere ro i lydbilledet. OBS! prisen er for 1,5 meter.

  Vis detaljer
  9.490,00  DKK

 • Shunyata Omega Ethernet

  Ny topmodel fra Shunyata, et aldeles kompromisløst ethernetkabel udført med de bedste materialer og nyeste innovationer. Vi har ikke hørt kablet endnu, men giver en melding når det er sket. Forventningerne er høje, men kravet til udstyr og matching er tilsvarende høje. OBS! prisen er for 1,5 meter.

  Vis detaljer
  22.990,00  DKK

 • Shunyata Delta v2 Clock-75 S/PDIF

  75 ohms clock-kabel (Coax S/PDIF) fra Shunyata målrettet til brug i forbindelse med f.eks. Chord M Scaler eller Chord Blu mk II. Leveres med BNC-stik i begge ender. Længde er som standard 1 meter og kan leveres i andre længder.
  Vis detaljer
  4.790,00  DKK

 • Shunyata Alpha v2 Clock-75 S/PDIF

  75 ohms clock-kabel (Coax S/PDIF) fra Shunyata målrettet til brug i forbindelse med f.eks. dCS Rossini Clock eller Chord Blu mk II. Leveres med BNC-stik i begge ender. Længde er som standard 1 meter og kan leveres i andre længder.
  Vis detaljer
  9.490,00  DKK

 • Shunyata Sigma v2 Clock-75 S/PDIF

  75 ohms clock-kabel (Coax S/PDIF) fra Shunyata målrettet til brug i forbindelse med f.eks. dCS Vivaldi Clock eller Chord Blu mk II. Leveres med BNC-stik i begge ender. Længde er som standard 1 meter og kan leveres i andre længder.
  Vis detaljer
  18.990,00  DKK

Sorter faldende

9 vare(r)