Shunyata Research

Shunyata Research

Shunyata Research blev grundlagt i 1997 af den tidligere militære videnskabsmand Caelin Gabriel og har til huse i Washington, USA. Shunyata Research' målsætning var at designe specielt strømkabler som tog hånd om den dårlige indflydelse støj har på kabler. Tilgangen har været meget grundig, innovativ og baseret på videnskab og mange patenter. Shunyata Research repræsenterer i dag nogle af de allerbedste kabler på markedet. Specielt deres strømhåndtering er hævet over det meste. I de senere år er Shunyata Research kommet helt frem i bussen hvad angår både digitale og analoge kabler.

Sorter faldende

1-20 of 24

Side:
 1. 1
 2. 2
 • Shunyata SR-Z AC-adapter C20-C15

  Har du et strømkabel med 20A (IEC C19) stik som du vil bruge til et almindeligt apparat med den standard netbrønd IEC C13, så skal du bruge en adapter med C20 hunstik og C15 hanstik, for at tilslutte kablets C19 hanstik med apparatets C13 netbrønd - forvirret, fortvivl ikke, billedet vil forklare det bedre.

  Vis detaljer
  2.190,00  DKK

 • Shunyata SR-Z AC-adapter C14-C19

  Har du et strømkabel med normalt stik (IEC C14) som du vil bruge til et typisk amerikansk apparat eller meget strømkraftigt apparat med den store netbrønd IEC C20, så skal du bruge en adapter med C14 hunstik og C19 hanstik, for at tilslutte kablets C13 hanstik med apparatets C20 netbrønd - forvirret, fortvivl ikke, billedet vil forklare det bedre.

  Vis detaljer
  2.190,00  DKK

 • Shunyata Venom HC v2 Power

  Venom HC v2 strømkabler er konstrueret til give enestående ydeevne of fuld værdi for pengene. Med sine 10 ledere anbefales kablet til strømkrævende forstærkere.

  OBS! prisen er for 1,75 meter.
  Vis detaljer
  3.490,00  DKK

 • Shunyata Venom V12 NR Power (DEMO)

  KUN 3 stk DEMO i 1,75 meter, så længe lager haves - Shunyata NR-serien står for Noise Reduction strømkabler og er beregnet til at reducere den støj som apparatets strømforsyning kan introducere, NR V12 er den mest prisfornuftige version, velegnet til CD-afspillere, DAC'er, forforstærkere etc. OBS! prisen er for 1,75 meter.

  Vis detaljer

  Special Price 2.990,00  DKK

  Pris: 4.190,00  DKK

 • Shunyata Venom V10 NR Power

  Shunyata NR-serien står for Noise Reduction strømkabler og er beregnet til at reducere den støj som apparatets strømforsyning kan introducere, NR V10 er en af de prisfornuftige versioner, velegnet til mindre forstærkere og i særdeleshed digitalforstærkere. OBS! prisen er for 1,75 meter.

  Vis detaljer
  5.090,00  DKK

 • Shunyata Venom V10 XC Power

  Venom 10 XC er det billigste kabel i XC-serien, der omfatter Delta XC, Alpha XC, Sigma XC og den ultimative Omega XC. XC-kabler er designet specielt til at optimere ydeevnen og formindsker støj til fordel for forbedret DTCD (dynamisk transientstrømafgivelse), som er afgørende for at opnår den bedste ydeevne for forstærkere med høj effekt.

  Prisen er for 1,75 meter.
  Vis detaljer
  4.790,00  DKK

 • Shunyata Delta v2 NR Power

  Delta v2 NR er det perfekte strømkabel til CD-afspillere, DAC's, tunere, forforstærkere og forstærkere. Leveres med EU stik.

  Prisen er for 1,75 meter.
  Vis detaljer
  9.190,00  DKK

 • Shunyata Delta v2 XC Power

  Delta v2 XC er det perfekte strømkabel til din power conditioner, mens Delta v2 NR yder støjreduktion til lydkilder.

  Delta v2 XC er desuden et godt valg til en række forstærkere. Prisen er for 1,75 meter.
  Vis detaljer
  8.290,00  DKK

 • Shunyata Alpha v2 NR Power

  Alpha v2 NR er, bl.a. på grund af den gode støjreduktion, det perfekte strømkabel til udstyr som CD afspillere, DAC's, tunere og forforstærkere. Kablet er samtidig et godt match til power conditioners og strømkrævende udstyr.

  Prisen er for 1,75 meter.
  Vis detaljer
  16.590,00  DKK

 • Shunyata Alpha v2 XC Power

  Alpha v2 XC er et yderst kompetent strømkabel til power conditioners. Alpha v2 er et skridt op fra Delta v2 og repræsenterer den bedste pris/kvalitet. Leveres med EU stik.

  Prisen er for 1,75 meter.
  Vis detaljer
  15.890,00  DKK

 • Shunyata Sigma v2 NR Power

  Strømkablet til dig som ønsker det optimale. Shunyata Sigma V2 NR er strømkablet som får det bedste ud af dine CD-afspiller, DAC, tuner, forforstærker, men gør det desuden fantastisk som strømkabel til power conditioners.Leveres med EU stik.

  Prisen er for 1,75 meter.
  Vis detaljer
  28.900,00  DKK

 • Shunyata Sigma v2 XC Power

  Shunyata Sigma v2 XC er det ideelle strømkabel til power conditioners. Leveres med EU stik.

  Prisen er for 1,75 meter.
  Vis detaljer
  26.990,00  DKK

 • Shunyata Omega QR Power

  Ønsker du det ultimative strømkabel, så er Omega QR en oplagt mulighed. Tre års udviklingsarbejde med flere banebrydende patenter sikrer dig det mest optimale strømkabel. Leveres med EU stik.

  Prisen er for 2,0 meter.
  Vis detaljer
  74.990,00  DKK

 • Shunyata Omega QR-s Power

  Ønsker du et af de ultimative strømkabler, så er Omega QR-s en oplagt mulighed. Lillebror til Omega QR og udviklet til lydkilder. Tre års udviklingsarbejde med flere banebrydende patenter sikrer dig et optimalt strømkabel. Leveres med EU stik.

  Prisen er for 2,0 meter.
  Vis detaljer
  62.490,00  DKK

 • Shunyata Omega XC Power

  Omega XC repræsenterer det ultimative strømkabel med hensyn til  teknologi og ydeevne. Et barometer over, hvad der er muligt, når innovation og ressourcer bringes i anvendelse, med et entydigt mål om absolut overlegenhed. Leveres med EU stik.

  Prisen er for 1,75 meter.
  Vis detaljer
  58.290,00  DKK

 • Shunyata Sigma Ethernet

  Forskellene på ethernetkabler er ikke meget store og på jævne anlæg gør det ikke alverden til forskel, men har du et seriøst anlæg og du har styr på akustik, strøm og netværk, så er forskellen betragtelig. Vi har sammenlignet mange ethernetkabler og kan høre forskel på de fleste. Dette Shunyata Sigma giver så absolut mest naturlig klang, mere 3D og mere ro i lydbilledet. OBS! prisen er for 1,5 meter.

  Vis detaljer
  12.490,00  DKK

 • Shunyata Omega Ethernet

  Ny topmodel fra Shunyata, et aldeles kompromisløst ethernetkabel udført med de bedste materialer og nyeste innovationer. Vi har ikke hørt kablet endnu, men giver en melding når det er sket. Forventningerne er høje, men kravet til udstyr og matching er tilsvarende høje. OBS! prisen er for 1,5 meter.

  Vis detaljer
  20.990,00  DKK

 • Shunyata Delta v2 Clock-75 S/PDIF

  75 ohms clock-kabel (Coax S/PDIF) fra Shunyata målrettet til brug i forbindelse med f.eks. Chord M Scaler eller Chord Blu mk II. Leveres med BNC-stik i begge ender. Længde er som standard 1 meter og kan leveres i andre længder.
  Vis detaljer
  4.590,00  DKK

 • Shunyata Alpha v2 Clock-75 S/PDIF

  75 ohms clock-kabel (Coax S/PDIF) fra Shunyata målrettet til brug i forbindelse med f.eks. dCS Rossini Clock eller Chord Blu mk II. Leveres med BNC-stik i begge ender. Længde er som standard 1 meter og kan leveres i andre længder.
  Vis detaljer
  8.290,00  DKK

 • Shunyata Sigma v2 Clock-75 S/PDIF

  75 ohms clock-kabel (Coax S/PDIF) fra Shunyata målrettet til brug i forbindelse med f.eks. dCS Vivaldi Clock eller Chord Blu mk II. Leveres med BNC-stik i begge ender. Længde er som standard 1 meter og kan leveres i andre længder.
  Vis detaljer
  16.690,00  DKK

Sorter faldende

1-20 of 24

Side:
 1. 1
 2. 2