Soulution Audio

Soulution Audio

Purity of Sound - førsteklasses audiokomponenter - undlad intet, tilføj intet ... Soulution benytter de fineste teknologier til at opfylde dette ideal og resultatet er helt naturlig musik. Soulution Audio ejes af Spemot-organisationen, et firma som holder til i den schweizisk by Dulliken. Spemot er en velkendt producent af elektroniske apparater og elektriske motorer til bl.a. automobilindustrien. Virksomheden er kendt for meget innovative løsninger. Soulution Audio er grundlagt af Cyrill Hammer og Roland Manz, oprindeligt passionerede audiofile som satte meget høje mål, hvilket Soulution Audio til fulde har indfriet.

Sorter faldende

15 vare(r)

 • Soulution 325 Preamplifier

  Dynamik, opløsning, kontrol og musikalitet ... så tæt på perfektion som muligt. Dette er karakteristikken for Soulution 325 Preamplifier. Optionelt udstyret med en førsteklasses phono-trin og/eller en D/A-konverter som hurtigt bliver kernen i dit system.

  Vis detaljer
  80.000,00  DKK

 • Soulution 311 Stereo

  Power, kontrol og hastighed ... meget tæt på referencemodellerne. Soulution 311 Stereo Amplifier er udstyret med den samme unikke "switch-mode" strømforsyning, optimeret til audiofile. Bliv inspireret af en kompromisløs afspilning med variation og naturlighed. En lydoplevelse som vil fornøje enhver - overbevis dig selv!

  Vis detaljer
  125.000,00  DKK

 • Soulution 330 Integrated

  En kompromisløs forforstærker og en kompromisløs effektforstærker, begge i referencekvalitet, kombineret i ét kabinet. Et førsteklasses RIAA-trin og en udsøgt D/A-konverter er tilgængelig som optioner, en komplet integreret forstærker som Soulution kan præstere det.

  Vis detaljer
  135.000,00  DKK

 • Soulution 525 Preamplifier

  Soulution 525 er det perfekte svar på en forforstærker som har styr på kritiske områder som impedans, balance og volume samtidig med perfekt signal og kanalseparation. Intet fjernes og intet lægges til.

  Vis detaljer
  165.000,00  DKK

 • Soulution 511 Stereo

  Soulution 511 Stereo (eller som monoblok) er det tætteste man kommer på flagskibet fra 7-serien. Konstruktionen er nærmest identisk bl.a. med kortest mulige signalveje og Soulutions specielle strømforsyning. En lydoplevelse af dimensioner, glæd dig.

  Vis detaljer
  230.000,00  DKK

 • Soulution 501 Mono (par)

  Den reneste musik i al sin mangfoldighed og naturlige skønhed. En fortryllende lydoplevelse for alle. Lyt til 22 kg vellyd og bliv overbevist. Monoforstærkeren Soulution 501 indeholder mange af de samme teknologier som bruges i Series 7 og leverer derfor en enestående performance.
  Vis detaljer
  325.000,00  DKK

 • Soulution 530 Integrated

  Forforstærker og effektforstærker kombineret i ét kabinet. En integreret forstærker som er vanvittig strømstærk og udrustet med hele 2400 VA strømforsyning. Indbygget RIAA-forstærker så vinylen kan snurre lystigt.

  Vis detaljer
  365.000,00  DKK

 • Soulution 550 Phono

  Soulution 550 Phono er med til at fastholde vinyl som et uundgåeligt musikmedie, i 20 år har det været dømt dødt, men oplever du vinyl igennem denne RIAA, så er du ikke i tvivl.

  Vis detaljer
  125.000,00  DKK

 • Soulution 560 D/A-converter

  Ingen forstærker eller højttaler kan nogensinde skabe hvad der måtte være tabt i begyndelsen! Kvaliteten ved optagelsen og det indgående signal er fundamentalt i hifi. Soulution 560 D/A-converter lever op til dette, alt hvad som findes i det digitale signal bliver transporteret til analogt, intet slettes og intet tilføjes.

  Vis detaljer
  220.000,00  DKK

 • Soulution 725 Preamplifier

  Som følge af den nye strømforsyningsteknologi har Soulution 725 en endnu mere tredimensionel lydkvalitet end forgængeren 720 allerede havde. Her får du en uovertruffen rigdom af detaljer, utrolig punch ved lave frekvenser og en yderligere reduktion af forvrængning og støj. Forforstærkeren er således den perfekte kommandocentral til dit anlæg.
  Vis detaljer
  315.000,00  DKK

 • Soulution 711 Stereo

  Bedre præcision, endnu mere stabilitet og hastighed. Den nye 711 udkonkurrerer dens forgænger på alle områder. Desuden bringer den nye “switched mode” power supply technology Soulution 711 til et helt nyt stadie indenfor performance.
  Vis detaljer
  450.000,00  DKK

 • Soulution 701 Mono (par)

  120 amp RÅ power og 1 million mikrofarad kapacitet og 4 stk 600 VA switch-mode strømforsyning resulterende i mere end 12.000 watt peak forstærkerkraft. Model 701 er Soulution's absolutte topmodel indenfor forstærkere byder på de kræfter du kan tænkes at skulle bruge.

  Vis detaljer
  995.000,00  DKK

 • Soulution 750 Phono

  Få det optimale ud af dine plader og giv plads til en fængslende oplevelse. Fuldstændig stilhed indeni. Ingen transformere. Ingen vildfarne magnetfelter. Her opnås de perfekte betingelser med en minimal støj. Den ultimative forstærkning til din pladespiller. En audiofil drøm, der først nu kan realiseres
  Vis detaljer
  165.000,00  DKK

 • Soulution 755 Phono Preamplifier

  De lave signaler fra MC pickup'er giver reele udfordringer for de analoge kredsløb, når der skal opnås et lavt støjniveau, lav forvrængning, høj kanalseparation og maksimal linearitet samtidig med at de giver mere end 80 dB forstærkning - svarende til at hæve signalniveauet med 10.000 - alligevel skal niveau og fase styres nøjagtig, mens de nøje overholder RIAA-IEC standarder. Denne forforstærker overholder let disse udfordringer og få dine plader til at lyde optimalt!
  Vis detaljer
  395.000,00  DKK

 • Soulution 760 D/A converter

  Denne ultimative DAC er fyldt med cutting-edge teknologi som sikrer dig det bedste resultat. Soulution 760 tilbyder en række fleksible digitale indgange som AES/EBU, SPDIF-RCA, Optisk, USB og netværk, mens output foregå via AES/EBU, SPDIF-RCA, Clock-BNC. Af digitale formater understøttes WAV, AIFF, FLAC, ALAC, DSF, DFF, DXD, MP3, AAC.
  Vis detaljer
  425.000,00  DKK

Sorter faldende

15 vare(r)