Stenheim

Stenheim

Etableret i 2010, Stenheim er hurtigt blevet et førende schweizisk hifimærke, skabt af en række meget passionerede udviklere. To år efter etableringen blev Alumine Two lanceret for senere at udvides med gulvstående referencemodeller. Virksomheden ledes af Jean-Pascal Panchard, med en solid fortid hos et andet schweizisk topmærke, Nagra.

Sorter faldende

7 vare(r)

 • Stenheim Alumine 3WAY (sæt)

  Stenheim Alumine 3WAY er baseret på Alumine TWO men udvidet med separat baskabinet for fullrange ydelse. Løsningen er æstetisk og byder på en ekseptionel sammenhæng og musikalsk oplevelse.

  Vis detaljer
  299.000,00  DKK

 • Stenheim Alumine FIVE (sæt)

  Den bedste gulvhøjttaler vi nogensinde har haft i butikken! Skabt 100% i Schweiz, i aluminium, byder Alumine FIVE på ekspertise og flere års udvikling, hvilket giver en enestående lyd og musikalsk oplevelse. Teknisk udvikling er inspireret fra Reference-serien med samme mellemtone og diskant. Ekstrem høj følsomhed gør Alumine FIVE eminent til rørforstærkere.

  Vis detaljer
  399.000,00  DKK

 • Stenheim Alumine SUB

  Schweizisk state-of-the-art design og æstetisk balance med de rene linier og elegante kabinet i aluminium. Her går design og ydelse op i et ekstremt resultat, med to 13" basser bydes på meget store magneter som medvirker til et voldsomt dynamisk, kraftfuldt og dybt fundament.

  Vis detaljer
  189.000,00  DKK

 • Stenheim Alumine TWO (sæt)

  Forrygende standerhøjttaler og tilmed en af verdens absolut bedste 2-vejs kompakthøjttaler med enormt lydbillede, imponerende 3D og en luftighed af en anden verden. Mange optioner og finishes.

  Vis detaljer
  79.000,00  DKK

 • Stenheim Reference Infinite (sæt)

  Stenheim Reference Infinite er et sæt fuldt udbyggede Reference Ultime udvidet med et sæt aktive og DSP-kontrollerede Alumine SUB. Her taler vi om ydelse af en helt anden verden, kun overgået af Reference Statement systemet som er så brutalt tænkes kan.

  Vis detaljer
  2.399.000,00  DKK

 • Stenheim Reference Statement (sæt)

  Dette system er optimeret på alle fronter og kan næppe overgås i 'ekstravaganza' med 28 enheder, heriblandt 20 stk 13" basser, motoriserede frontbaffler, eksterne aktive delefiltre og meget mere. Lydtrykket er enormt og bassen kan vælte vægge ... men vigtigst, systemet spiller naturligt, sprødt og med afsindigt lydbillede.

  Vis detaljer
  3.999.000,00  DKK

 • Stenheim Reference Ultime (sæt)

  Meget bedre bliver det ikke, schweizisk perfektion til fingerspidserne, nyeste state-of-the-art. Stenheim Reference Ultime blev skabt i rene linier for ikke blot at skabe et super udseende, men også en lydkvalitet uden sidestykke med tredimensionalitet og naturligt lydbillede.

  Vis detaljer
  1.299.000,00  DKK

Sorter faldende

7 vare(r)