Stenheim

Stenheim

Etableret i 2010, Stenheim er hurtigt blevet et førende schweizisk hifimærke, skabt af en række meget passionerede udviklere. To år efter etableringen blev Alumine Two lanceret for senere at udvides med gulvstående referencemodeller. Virksomheden ledes af Jean-Pascal Panchard, med en solid fortid hos et andet schweizisk topmærke, Nagra.

Sorter faldende

8 vare(r)

 • Stenheim Alumine TWO (sæt)

  Forrygende standerhøjttaler og afgjort en af verdens absolut bedste 2-vejs kompakthøjttaler med enormt lydbillede, imponerende 3D og en luftighed og ægthed af en anden verden. Mange optioner og finishes.

  Vis detaljer
  103.000,00  DKK

 • Stenheim Alumine THREE (sæt)

  Den aldeles fænomenale og meget roste Stenheim Alumine FIVE er nu kogt ned til en kompaktmodel, hvor prisen tilmed nærmest er halveret, vel og mærke for de samme dyder som FIVE præsterer. Mange overvejer blot en velkendt højttaler, men går glip af Stenheim, som byder på det helt enestående, begå ikke samme fejl!

  Vis detaljer
  282.000,00  DKK

 • Stenheim Alumine THREE (sæt) (brugt)

  Et flot sæt brugte Stenheim Alumine Three. Fremstår i fuldstændig perfekt stand og leveres med original emballage. Der gives 3 års garanti.
  Vis detaljer

  Special Price 149.990,00  DKK

  Pris: 282.000,00  DKK

 • Stenheim Alumine FIVE (sæt)

  Den bedste gulvhøjttaler vi nogensinde har haft i butikken! 100% udviklet og produceret i Schweiz, udført i aluminium. Alumine FIVE byder på stor ekspertise og flere års udvikling, hvilket har resulteret i en enestående lyd og musikalsk oplevelse. Inspireret af Reference-serien bl.a. med samme mellemtone og diskant. Ekstrem høj følsomhed gør Alumine FIVE eminent også til rørforstærkere.

  Vis detaljer
  507.000,00  DKK

 • Stenheim Reference Ultime TWO (sæt)

  Med Stenheim Reference Ultime TWO opnås den ekstraordinære kvalitet fra Reference Ultime, men velegnet til mindre pladsforhold og en lavere pris. Udviklet og bygget 100% i Schweiz.

  Vis detaljer
  1.240.000,00  DKK

 • Stenheim Reference Ultime Three (sæt)

  Meget bedre bliver det ikke, schweizisk perfektion til fingerspidserne, nyeste state-of-the-art. Stenheim Reference Ultime blev skabt i rene linier for ikke blot at skabe et super udseende, men også en lydkvalitet uden sidestykke med tredimensionalitet og naturligt lydbillede.

  Vis detaljer
  1.730.000,00  DKK

 • Stenheim Reference Statement (sæt)

  Dette system er optimeret på alle områder og kan næppe overgås i 'ekstravaganza' med 28 enheder, heriblandt 20 stk 13" basser, motoriserede frontbaffler, eksterne aktive delefiltre og meget mere. Lydtrykket er enormt og bassen kan vælte vægge ... men vigtigst, systemet spiller naturligt, sprødt og med afsindigt lydbillede. Systemet vejer 1200 kg.

  Vis detaljer
  5.250.000,00  DKK

 • Stenheim Alumine SUB

  Schweizisk state-of-the-art design og æstetisk balance med de rene linier og elegante kabinet i aluminium. Her går design og ydelse op i et ekstremt resultat, med to 13" basser bydes på meget store magneter som medvirker til et voldsomt dynamisk, kraftfuldt og dybt fundament.

  Vis detaljer
  195.000,00  DKK

Sorter faldende

8 vare(r)