Stenheim

Stenheim

Etableret i 2010, Stenheim er hurtigt blevet et førende schweizisk hifimærke, skabt af en række meget passionerede udviklere. To år efter etableringen blev Alumine Two lanceret for senere at udvides med gulvstående referencemodeller. Virksomheden ledes af Jean-Pascal Panchard, med en solid fortid hos et andet schweizisk topmærke, Nagra.

Sorter faldende

4 vare(r)

 • Stenheim Alumine TWO (sæt)

  Forrygende standerhøjttaler og tilmed en af verdens absolut bedste 2-vejs kompakthøjttaler med enormt lydbillede, imponerende 3D og en luftighed af en anden verden. Mange optioner og finishes.

  Vis detaljer
  80.000,00  DKK

 • Stenheim Alumine THREE (sæt)

  Den aldeles fænomenale og meget roste Stenheim Alumine FIVE er nu kogt ned til en kompaktmodel, hvor prisen tilmed nærmest er halveret, vel og mærke for de samme dyder som FIVE præsterer. Mange overvejer blot en velkendt højttaler, men går glip af Stenheim, som byder på det helt enestående, begå ikke samme fejl!

  Vis detaljer
  225.000,00  DKK

 • Stenheim Alumine FIVE (sæt)

  Den bedste gulvhøjttaler vi nogensinde har haft i butikken! Skabt 100% i Schweiz, i aluminium, byder Alumine FIVE på ekspertise og flere års udvikling, hvilket giver en enestående lyd og musikalsk oplevelse. Teknisk udvikling er inspireret fra Reference-serien med samme mellemtone og diskant. Ekstrem høj følsomhed gør Alumine FIVE eminent til rørforstærkere.

  Vis detaljer
  420.000,00  DKK

 • Stenheim Reference Ultime (sæt)

  Meget bedre bliver det ikke, schweizisk perfektion til fingerspidserne, nyeste state-of-the-art. Stenheim Reference Ultime blev skabt i rene linier for ikke blot at skabe et super udseende, men også en lydkvalitet uden sidestykke med tredimensionalitet og naturligt lydbillede.

  Vis detaljer
  1.350.000,00  DKK

Sorter faldende

4 vare(r)