TechDAS

TechDAS

TechDAS er japansk og meget bedre pladespillere findes ikke. DAS står for Digital Analog Supremacy hvilket reflekterer TechDAS' commitment til den fineste audioteknologi. Denne filosofi har skabt Airforce-pladespillerne som har opnået verdensomspændende omdømme for sin lydkvalitet baseret på de seneste elektronik- og fabrikationsteknologier.

Sorter faldende

2 vare(r)

 • TechDAS Air Force III Premium

  TechDAS Air Force III Premium er baseret på en unik luftteknologi (deraf Air Force) som omfatter et luftleje som tillader pladetallerkenen at flyde på et meget tyndt lag luft. Denne mekaniske løsning isolerer den roterende pladetallerken fra enhver vibration. Endvidere benyttes luft til at skabe et vakum som holder LP'en nede på pladetallerkenen.
  Vis detaljer
  260.000,00  DKK

 • TechDAS Air Force V Premium

  TechDAS Air Force V Premium er bygget efter flere af de samme principper som de øvrige modeller, specielt Air Force III har dannet grobund for Air Force V Premium med en lignende konstruktion og kompakte rammer. TechDAS Air Force V Premium er baseret på en særdeles gedigen plint og en separat kombineret pumpe og strømforsyning.

  Vis detaljer
  120.000,00  DKK

Sorter faldende

2 vare(r)