Tellurium Q

Tellurium Q

Fascinerende no-nonsens kabler fra engelske Tellurium Q som bare lyder fantastisk. Det første og endnu eneste kabelmærke som virkelig arbejder med og håndterer faseforvrængning. Kablerne produceres i England og er på blot få år blevet tildelt meget fornemme priser fra bl.a. Hifi+, Hifi World m.fl.

Sorter faldende

1-20 of 55

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Tellurium Q System Disc CD

  Tellurium Q System Disc CD er imponerende, lad den afspille over natten og dit anlæg er som forvandlet. "And I promise you, you definitely think you got your ears cleaned when you come back."

  Vis detaljer
  200,00  DKK

 • Tellurium Q Blue II Links

  Tellurium Q Blue II Links er beregnet til at bi-wire en højttaler. Tellurium Q Blue II Links passer perfekt til Blue II højttalerkablet og erstatter den almindelig metalbøjle som er monteret på højttalere med bi-wire. Findes som spade-spade, spade-banan og banan-banan og er 30 cm lange.

  Vis detaljer
  525,00  DKK

 • Tellurium Q Blue II

  Tellurium Q Blue II højttalerkablet er hvor rejsen med Tellurium Q's kabler begynder. Kablet er udviklet som et prisfornuftigt alternativ til Tellurium Q Black II, med en god mellemtone og blødere lyd. HiFi World betegner kablet i denne prisklasse som værende neutralt, fokuseret med en præcis aura og imponerende kontrol. Nu er Blue-kablet i en optimeret version II.

  Vis detaljer
  700,00  DKK

 • Tellurium Q Black II Links

  Tellurium Q Black II Links er beregnet til at bi-wire en højttaler. Tellurium Q Black II Links passer perfekt til Black II højttalerkablet og erstatter den almindelig metalbøjle som er monteret på højttalere med bi-wire. Findes som spade-spade, spade-banan og banan-banan.

  Vis detaljer
  750,00  DKK

 • Tellurium Q Silver II Links

  Tellurium Q Silver II Links er beregnet til at bi-wire en højttaler. Tellurium Q Silver II Links passer perfekt til Silver II højttalerkablet og erstatter den almindelig metalbøjle som er monteret på højttalere med bi-wire. Findes som spade-spade, spade-banan og banan-banan.

  Vis detaljer
  900,00  DKK

 • Tellurium Q Blue II RCA

  Tellurium Q Blue II RCA er entry-level-kablet indenfor RCA-serien, men fortvivl ikke, dette kabel er eminent i nyeste version og en væsentlig opgradering i forhold til standardkabler, og nu i en opgraderet version.

  Vis detaljer
  1.600,00  DKK

 • Tellurium Q Blue Phono

  Tellurium Q Blue Phono RCA-RCA er en eminent opgradering fra standard phonokabler til din pladespiller. Jordkablet er separat for optimal fleksibilitet. Kablet ligner et almindeligt RCA-kabel, men sammenligning vil tydeligt præsentere forskellen.

  Vis detaljer
  1.600,00  DKK

 • Tellurium Q Blue USB

  Tellurium Q Blue USB, lillebroderen til det roste Black USB, et value-for-money-kabel som er en signifikant opgradering fra standard apparatkabler.
  Vis detaljer
  1.650,00  DKK

 • Tellurium Q Ultra Black II Links

  Tellurium Q Ultra Black II Links er beregnet til at bi-wire en højttaler. Tellurium Q Ultra Black II Links passer perfekt til Ultra Black II og erstatter den almindelig metalbøjle som er monteret på højttalere med bi-wire. Findes som spade-spade, spade-banan og banan-banan og er 30 cm lange.

  Vis detaljer
  1.900,00  DKK

 • Tellurium Q Blue II XLR

  Tellurium Q Blue II er indgangen til Tellurium Q's kabler og du vil blive overrasket over hvor stor en opgradering det er at skifte fra "standard" XLR-signalkabler til Tellurium Q II Blue, som er den nyeste og optimerede version.

  Vis detaljer
  2.000,00  DKK

 • Tellurium Q Blue II S/PDIF

  Tellurium Q Blue II S/PDIF i seneste Waveform II med den samme arkitektur som de øvrige Waveform II kabler. Når du hører forskellen vil du være enig i, at der er langt mere i kablet end blot transport af data; 0 og 1.

  Vis detaljer
  2.000,00  DKK

 • Tellurium Q Black II

  Black var Tellurium Q's første kabel, og nu er evolutionen på plads, Black II er et aldeles fænomenalt kabel til meget rimelige penge - lyden er stor, musikalsk, luftig og detaljeret. Kablet er tilmed særdeles indretningsvenligt, nemt at bøje og placeres eventuelt i en kabelskinne.

  Vis detaljer
  2.000,00  DKK

 • Tellurium Q Blue AES/EBU

  Indenfor digital XLR eller rettere AES/EBU 110 ohms-kabler, er Tellurium Q Blue Digital XLR begyndelsen af rækken, et kabel som er markant over standardkabler men til en pris som er til at komme i nærheden af. AES/EBU er velegnet til digital transport fra CD-drev til DAC eller fra musikserver til DAC.

  Vis detaljer
  2.100,00  DKK

 • Tellurium Q Black II RCA

  Absolut ingen steder i musikken lyder dette kabel skarpt. Men derimod åbent, præcist og i balance - evolutionen Tellurium Q Black II RCA er kablet som giver dig smil på læben, uden at det koster en formue.

  Vis detaljer
  2.500,00  DKK

 • Tellurium Q Black II Phono

  Tellurium Q Black II Phono RCA-RCA, nu som evolution af det fantastiske originale Black og det uden at prisen er ændret, Black II Phono er et seriøst step op fra standard phonokabler, sågar også fra Blue II Phono. Jordkablet er separat for optimal fleksibilitet. Findes også som DIN-kabel.

  Vis detaljer
  2.500,00  DKK

 • Tellurium Q Black II USB

  Med Tellurium Q Black II USB oplever du en dynamik og naturlighed som du ikke er vant til og nu som evolutionen Black II, til samme pris. Inner-Magazines.com skriver: “With the Tellurium Q USB cable, digital music – even Apple lossless – sounds dynamic and natural, quite analogue. As compared to other USB cables I’ve tried, there’s one obvious difference: it appears to play music louder!”

  Vis detaljer
  2.600,00  DKK

 • Tellurium Q Ultra Silver Links

  Tellurium Q Ultra Silver Links er beregnet til at bi-wire en højttaler. Tellurium Q Ultra Silver Links passer perfekt til Ultra Silver højttalerkablet og erstatter den almindelig metalbøjle som er monteret på højttalere med bi-wire. Findes som spade-spade, spade-banan og banan-banan.

  Vis detaljer
  3.000,00  DKK

 • Tellurium Q Black II XLR

  Nu lanceres Black II som Stereophile i første aftapning placerede i kategorien 'recommended component'. HiFi+ har kaldt kablet 'Cable of the Year' og HiFi World 'Five Globe Performer'. Dette er vist en god indikation af, at Tellurium Q Black II XLR byder på en god ydelse og specielt nu i evolutionen Black II. Luftighed, naturlighed, defineret lydbillede, forbedret tonalitet er nogle af de beskrivende ord.

  Vis detaljer
  3.200,00  DKK

 • Tellurium Q Silver USB

  Tellurium Q Silver USB indgår i familien med stor lydkvalitet og en ydelse væsentlig over både Blue og Black USB.

  Vis detaljer
  3.300,00  DKK

 • Tellurium Q Black II S/PDIF

  Tellurium Q Black II S/PDIF er udviklet fra det oprindelige Waveform-kabel, men nu med forbedret skærmning og en række interessante teknikker som hjælper det digitale signal. Nu i en evolution af det oprindelige Black. Kan også leveres med BNC-terminaler.

  Vis detaljer
  3.400,00  DKK

Sorter faldende

1-20 of 55

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3