Tellurium Q

Tellurium Q

Fascinerende no-nonsens kabler fra engelske Tellurium Q som bare lyder fantastisk. Det første og endnu eneste kabelmærke som virkelig arbejder med og håndterer faseforvrængning. Kablerne produceres i England og er på blot få år blevet tildelt meget fornemme priser fra bl.a. Hifi+, Hifi World m.fl.

Sorter faldende

1-20 of 56

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Tellurium Q System Disc CD

  Tellurium Q System Disc CD er imponerende, lad den afspille over natten og dit anlæg er som forvandlet. "And I promise you, you definitely think you got your ears cleaned when you come back."

  Vis detaljer
  200,00  DKK

 • Tellurium Q Blue II Links

  Tellurium Q Blue II Links er beregnet til at bi-wire en højttaler. Tellurium Q Blue II Links passer perfekt til Blue II højttalerkablet og erstatter den almindelig metalbøjle som er monteret på højttalere med bi-wire. Findes som spade-spade, spade-banan og banan-banan og er 30 cm lange.

  Vis detaljer
  525,00  DKK

 • Tellurium Q Blue II

  Tellurium Q Blue II er hvor rejsen med Tellurium Q's kabler begynder. Kablet er udviklet som et prisfornuftigt alternativ til Tellurium Q Black II, med en god mellemtone og blødere lyd. HiFi World betegner kablet i denne prisklasse som værende neutralt, fokuseret med en præcis aura og imponerende kontrol. Nu er Blue-kablet i en optimeret version II.

  Vis detaljer
  700,00  DKK

 • Tellurium Q Black II Links

  Tellurium Q Black II Links er beregnet til at bi-wire en højttaler. Tellurium Q Black II Links passer perfekt til Black II højttalerkablet og erstatter den almindelig metalbøjle som er monteret på højttalere med bi-wire. Findes som spade-spade, spade-banan og banan-banan.

  Vis detaljer
  750,00  DKK

 • Tellurium Q Silver II Links

  Tellurium Q Silver II Links er beregnet til at bi-wire en højttaler. Tellurium Q Silver II Links passer perfekt til Silver II højttalerkablet og erstatter den almindelig metalbøjle som er monteret på højttalere med bi-wire. Findes som spade-spade, spade-banan og banan-banan.

  Vis detaljer
  900,00  DKK

 • Tellurium Q Blue II RCA

  Tellurium Q Blue II RCA er entry-level-kablet indenfor RCA-serien, men fortvivl ikke, dette kabel er eminent i nyeste version og en væsentlig opgradering i forhold til standardkabler, og nu i en opgraderet version.

  Vis detaljer
  1.600,00  DKK

 • Tellurium Q Blue Phono

  Tellurium Q Blue Phono RCA-RCA er en eminent opgradering fra standard phonokabler til din pladespiller. Jordkablet er separat for optimal fleksibilitet. Kablet ligner et almindeligt RCA-kabel, men sammenligning vil tydeligt præsentere forskellen.

  Vis detaljer
  1.600,00  DKK

 • Tellurium Q Blue USB

  Tellurium Q Blue USB, lillebroderen til det roste Black USB, et value-for-money-kabel som er en signifikant opgradering fra standard apparatkabler.
  Vis detaljer
  1.650,00  DKK

 • Tellurium Q Ultra Black II Links

  Tellurium Q Ultra Black II Links er beregnet til at bi-wire en højttaler. Tellurium Q Ultra Black II Links passer perfekt til Ultra Black II og erstatter den almindelig metalbøjle som er monteret på højttalere med bi-wire. Findes som spade-spade, spade-banan og banan-banan og er 30 cm lange.

  Vis detaljer
  1.900,00  DKK

 • Tellurium Q Blue II XLR

  Tellurium Q Blue II er indgangen til Tellurium Q's kabler og du vil blive overrasket over hvor stor en opgradering det er at skifte fra "standard" XLR-signalkabler til Tellurium Q II Blue, som er den nyeste og optimerede version.

  Vis detaljer
  2.000,00  DKK

 • Tellurium Q Blue II S/PDIF

  Tellurium Q Blue II S/PDIF i seneste Waveform II med den samme arkitektur som de øvrige Waveform II kabler. Når du hører forskellen vil du være enig i, at der er langt mere i kablet end blot transport af data; 0 og 1.

  Vis detaljer
  2.000,00  DKK

 • Tellurium Q Black II

  Black var Tellurium Q's første kabel, og nu er evolutionen på plads, Black II er et aldeles fænomenalt kabel til meget rimelige penge - lyden er stor, musikalsk, luftig og detaljeret. Kablet er tilmed særdeles indretningsvenligt, nemt at bøje og placeres eventuelt i en kabelskinne.

  Vis detaljer
  2.000,00  DKK

 • Tellurium Q Blue AES/EBU

  Indenfor digital XLR eller rettere AES/EBU 110 ohms-kabler, er Tellurium Q Blue Digital XLR begyndelsen af rækken, et kabel som er markant over standardkabler men til en pris som er til at komme i nærheden af. AES/EBU er velegnet til digital transport fra CD-drev til DAC eller fra musikserver til DAC.

  Vis detaljer
  2.100,00  DKK

 • Tellurium Q Black RCA

  Absolut ingen steder i musikken lyder dette kabel skarpt. Men derimod åbent, præcist og i balance - Tellurium Q Black RCA er kablet som giver dig smil på læben, uden at det koster en formue.

  Vis detaljer
  2.500,00  DKK

 • Tellurium Q Black Phono

  Tellurium Q Black Phono RCA-RCA er et seriøst step op fra standard phonokabler, også fra Blue Phono. Jordkablet er separat for optimal fleksibilitet.

  Vis detaljer
  2.500,00  DKK

 • Tellurium Q Black USB

  Med Tellurium Q Black USB oplever du en dynamik og naturlighed som du ikke er vant til. Inner-Magazines.com skriver: “With the Tellurium Q USB cable, digital music – even Apple lossless – sounds dynamic and natural, quite analogue. As compared to other USB cables I’ve tried, there’s one obvious difference: it appears to play music louder!”

  Vis detaljer
  2.600,00  DKK

 • Tellurium Q Ultra Silver Links

  Tellurium Q Ultra Silver Links er beregnet til at bi-wire en højttaler. Tellurium Q Ultra Silver Links passer perfekt til Ultra Silver højttalerkablet og erstatter den almindelig metalbøjle som er monteret på højttalere med bi-wire. Findes som spade-spade, spade-banan og banan-banan.

  Vis detaljer
  3.000,00  DKK

 • Tellurium Q Black XLR

  Stereophile har i 2016 placeret Tellurium Q Black XLR i kategorien 'recommended component'. HiFi+ har kaldt kablet 'Cable of the Year' og HiFi World 'Five Globe Performer'.

  Vis detaljer
  3.200,00  DKK

 • Tellurium Q Silver USB

  Tellurium Q Silver USB indgår i familien med stor lydkvalitet og en ydelse væsentlig over både Blue og Black USB.

  Vis detaljer
  3.300,00  DKK

 • Tellurium Q Black S/PDIF

  Tellurium Q Black S/PDIF er udviklet fra det oprindelige Waveform-kabel, men nu med forbedret skærmning og en række interessante teknikker som hjælper det digitale signal. Kan også leveres med BNC-terminaler.

  Vis detaljer
  3.400,00  DKK

Sorter faldende

1-20 of 56

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3