Vivid Audio

Vivid Audio

Vivid Audio var en international virksomhed allerede helt fra starten, grundlagt af to ingeniører, en sydafrikaner og en englænder. Produktionsfaciliteterne er i Durban, Sydafrika, mens udvikling, design og administration er i Brighton, England. Vivid Audio er repræsenteret i mere end 30 lande og vinder store lovprisninger. Højttalerne fra Vivid Audio er skabt til en perfekt transparent, symmetrisk, åben lyd uden farvning, resonans og reflektion. Laurence Dickie som udvikler Vivid-højttalerne er i øvrigt manden bag den ikoniske Nautilus fra Bower & Wilkins.

Sorter faldende

9 vare(r)

 • Vivid KAYA S12 (sæt)

  NU I BUTIKKEN! - KAYA S12 er en forrygende 2-vejs kompakthøjttaler udført i en glasforstærket sandwich af Soric-kompositmateriale. Bas/mellemtonen er en Vivid C100D enhed med en matchende D26 dome-diskant som sammen byder på en fornøjelig oplevelse med detalje, transparens og dybde.

  Vis detaljer
  46.000,00  DKK

 • Vivid KAYA 25 (sæt)

  KAYA 25 er en 2-vejs gulvhøjttaler udført i en glasforstærket sandwich af Soric-kompositmateriale. Bas/mellemtonen håndteres af en Vivid C125D enhed, udviklet til GIYA-serien med en matchende D26 dome-diskant som sammen byder på en fornøjelse med nuance og dybde.

  Vis detaljer
  74.000,00  DKK

 • Vivid KAYA 45 (sæt)

  KAYA 45 er en 3-vejs gulvhøjttaler udført i en glasforstærket sandwich af Soric-kompositmateriale. 2 stk sidemonterede basser af typen Vivid C125L, en Vivid C100se mellemtone, samt en matchende D26 dome-diskant som sammen byder på stor luftighed og helt uhørte detaljer i bassen.

  Vis detaljer
  125.000,00  DKK

 • Vivid KAYA 90 (sæt)

  KAYA 90 er en stor 3-vejs gulvhøjttaler udført i en glasforstærket sandwich af Soric-kompositmateriale som deler meget DNA med den berømte GIYA-serie. 4 stk sidemonterede basser af typen Vivid C125L, en Vivid C100se mellemtone, samt en matchende D26 dome-diskant som sammen byder på perfektion, klarhed og magt.

  Vis detaljer
  185.000,00  DKK

 • Vivid GIYA G4 Series 2 (sæt)

  Med G4-højttaleren kan du nyde den autentiske GIYA-lyd og æstetik i selv de mindste rum. Vivid anvender samme teknologi, som man finder i de større GIYA-højttalere og anbragt den i et kabinet, der kun er en meter højt. Resultatet er en højttaler med karakter og tilstedeværelse, der leverer kraft og ydeevne langt ud over dens beskedne dimensioner. Vivid GIYA G4 Series 2 er en 4-vejs højttaler med 5 enheder.
  Vis detaljer
  235.000,00  DKK

 • Vivid GIYA G3 Series 2 (sæt)

  Ikke alle har et dedikeret lytterum eller nok plads til de større modeller G2 og G1. Derfor giver den mindre GIYA G3 også et klart og nøjagtigt lydbillede, der sammen med en kraftig bas fylder dit lytterum med en Vivid Audio-lytteoplevelse. GIYA G3 er en 4-vejs højttaler med 5 enheder.
  Vis detaljer
  280.000,00  DKK

 • Vivid GIYA G2 Series 2 (sæt)

  Designet er en videreudvikling af den originale G1 og giver dig teknologi i verdensklasse og med en uovertruffen lydkvalitet. Med 80% af højden og halvdelen af ​​de større søskende er G2 perfekt til både mellemstore og lidt større rum. Her får du stor og autentisk GIYA-lyd i særklasse. En 4-vejs højttaler med 5 enheder.
  Vis detaljer
  355.000,00  DKK

 • Vivid GIYA G1 Series 2 (sæt)

  Højttaleren der startede det hele - designet af den internationalt anerkendte akustiske ingeniør Laurence Dickie. GIYA G1 er referencestandard for alle Vivid Audio-højttalere og hele den audiofile verden. Formgivet efter funktion med en sjælden og fuldstændig hengivenhed. En fantastisk lyd som du altid vil vende tilbage til. 4-vejs højttaler med 5 enheder.
  Vis detaljer
  480.000,00  DKK

 • Vivid GIYA G1 Spirit (sæt)

  Højttaleren der startede det hele - designet af den internationalt anerkendte akustiske ingeniør Laurence Dickie, GIYA G1 er referencestandard for alle Vivid Audio-højttalere og hele den audiofile verden. Formgivet efter funktion med en sjælden og fuldstændig hengivenhed. En fantastisk lyd som du altid vil vende tilbage til. 4-vejs højttaler med 5 enheder.
  Vis detaljer
  615.000,00  DKK

Sorter faldende

9 vare(r)