Blog

Sorter faldende

1-10 of 43

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • 02/02/21 Skrevet i Nyheder forside af High-Performance Audio

  DEVIALET præsenterer nu næste niveau i deres verden af hårdtslående enheder med Implosive Sound. Ny finish til alle Phantom-modeller og ny firmware giver en håndfuld nye forbindelsesmuligheder, bl.a. AirPlay 2 samt Roon Ready

  Læs mere
 • 17/01/21 Skrevet i Events af High-Performance Audio

  Med Clearaudio "Byg-Selv" kan du sammensætte din egen pladespiller i vores onlinekonfigurator, du vælger selv farver, tonearm og pickup og får 30% rabat på de ordinære priser. Det bedste er, at Clearaudio samler pladespilleren for dig og du får det hele leveret i én kasse, plug & play.

  Læs mere
 • 01/01/21 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  High-Performance Audio har udvidet sit sortiment af high-end hovedtelefoner med Focal og modellerne Clear, Stellia og Utopia. Sammen med mærkerne Audeze og Dan Clark byder vi på et solidt udvalg af hovedtelefoner i det øvre prisleje, men i særdeleshed i det øvre kvalitetsområde.

  Læs mere
 • 10/09/20 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  BREAKING NEWS! - Musik er lyden som vi elsker, støj er lyden som vi undgår og stemmer ønsker vi at mindes. Devialet introducerer nu Gemini True Wireless in-ear hovedtelefoner, med den bedste lyd, et resultat af femten års udvikling indenfor akustik.

  Læs mere
 • 30/09/20 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Vi sælger flere og flere rørforstærkere hos High-Performance Audio og udbygger dermed udvalgt af modeller til demonstration, senest er modellerne EOS Integrated, en 2 x 100 watt integreret forstærker med KT120 rør samt Head 2, en fænomenal rørforstærker kommet til.

  Læs mere
 • 29/09/20 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Så er KEF klar med en ny version af den meget attraktive LS50 Wireless, nu i en version 2 som er en klar evolution af den meget populære forgænger, nu designet til at håndtere og afspille musik i højeste opløsning, nu også MQA og DSD.

  Læs mere
 • 03/11/20 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  High-Performance Audio i København repræsenterer nu også Hana-pickup'er, en ny produkserie hvor Excel Sound Coorporation bruger sin mangeårige erfaring til at producere en egen serie pick-up’er.

  Læs mere
 • 20/02/20 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Det er med meget stor glæde og stolthed at High-Performance Audio nu bringer Vertere Acoustics ind på det danske marked. Vertere Acoustics repræsenterer det ypperste indenfor analog finmekanik, med sit oprindelige udspring i Roksan ligger der 30 års erfaring indenfor analog lyd.

  Læs mere
 • 19/07/19 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Vi holder formelt set sommerferie, men har alligevel netop bestilt Nordens absolut første sæt af nyheden Magico M2, en på alle måder fuldstændig fantastisk og kompromisløs højttaler, selvfølgelig udrustet med de eminente MPOD standere.

  Læs mere
 • 05/02/19 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Deltag i High-End Weekend den 25-26. maj (Hotel Frederiksdal i Kgs. Lyngby) og oplev en Danmarkspremiere - nemlig introduktionen af schweiziske Soulution Audio på det danske marked.

  Læs mere
Sorter faldende

1-10 of 43

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5