Blog

Sorter faldende

1-10 of 26

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • 09/06/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Vi er udnævnt som dansk distributør for Roon Nucleus/Nucleus+. Roon Labs har udnævnt High-Performance Audio til dansk distributør for sine nye Roon-servere! Vi har en stor sending Nucleus/Nucleus+ på vej til Danmark, glæd jer.

  Læs mere
 • 09/06/18 Skrevet i Events af High-Performance Audio

  Vi er stolte af at præsentere Audiovector R 8 Arreté for første gang i Danmark, en på mange måder unik højttaler som tilmed er meget smuk. Deltag i et eksklusivt arrangement, med ganske få pladser (tilmelding nødvendig). Mød Ole Klifoth, manden bag højttaleren og Mads Klifoth som er direktør for den danske virksomhed Audiovector.

  Læs mere
 • 08/02/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  PS Audio Power Plant giver dig stærkt forbedret ydelse i dit set-up. Resultatet er markant bedre dynamik, mere solid bas, åbent lydbillede og større 3D-oplevelse. Vi har ikke oplevet produkter på markedet som kommer i nærheden af PS Audio Power Plant.

  Læs mere
 • 07/11/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Lavere priser, flere watt og nye modeller. Devialet byder på Expert 140 med flere watt, samt dual-mono nyheden Expert 210 Pro Dual. Prisen på Expert 140 Pro er tilmed sænket 15%, hvilket gør Devialet Expert endnu mere attraktiv..

  Læs mere
 • 23/05/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Den store high-end audio-messe i München var igen et imponerende skue af lækkert hifiudstyr fra hele verden, der var ekstravagant og kæmpestort, for slet ikke at tale om prislappen på noget af udstyret. Der var rum som oversteg 10 millioner i pris.

  Læs mere
 • 17/05/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Ejere af Devialet Expert Pro har igennem det sidste stykke tid kunne sende sine forstærkere gratis til Frankrig og har efterfølgende modtaget Expert Pro fuldstændig opgraderet til Core Infinity generationen, som byder på et væld af streamingmuligheder.

  Læs mere
 • 20/04/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Efter flere års fravær er Data Conversion Systems (dCS) tilbage på det danske marked. dCS byder på nogle af verdens bedste løsninger indenfor DAC'er, master clock'er, opsamplere, CD/SACD-drev og netværksstreaming.

  Læs mere
 • 18/04/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Vi er stolte over at kunne præsentere et fornemt mærke indenfor rørforstærkere, nemlig det meget roste og vildt lækre Trafomatic, som har et meget komplet program af rørforstærkere.

  Læs mere
 • 15/02/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio
  Er du træt af kabler og små bokse, så er den aktive Clearaudio Concept pladespiller lige netop valget for dig. Tilslut et sæt hovedtelefoner eller direkte til din forstærker.Læs mere
 • 02/08/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio
  Med stolthed kan vi informere om at e-mærket har certificeret vores webshop, hvilket betyder at High-Performance Audio's webshop lever fuldt op til gældende lovgivning for ehandel.Læs mere
Sorter faldende

1-10 of 26

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3