The Lost Recordings er en helt ny samling af ekstraordinære vinylskiver som nogle meget passionerede personer sammen har skabt. Drømmen var at bringe nyt liv i legendariske kunstnere.

Via et sandt lydarkæologisk arbejde, har franske Fondamenta formået at finde eminente optagelser som aldrig før er udgivet, med Sarah Vaughan, Oscar Peterson Trio og Bill Evans Trio.

En unik remasteringproces baseret på Devialet Expert teknologier og udviklet af Fondamenta, har nye fantastiske vinylskiver set dagens lys, men ikke blot det - helt unikke 14” lakskiver tilbydes også.

Vinylskiverne er produceret i blot 900 nummererede eksemplarer og lyder fantastisk. Digital teknik har løftet det analoge medie yderligere.

Sarah Vaughan, Live at Laren Jazz Festival, 1975. På dette dobbeltalbum møder du en af de smukkeste jazzstemmer, Sarah Vaughan, genfødt via en hidtil ikke udgivet koncertoptagelse. Koncerten er et intimt øjeblik med sjældne følelser og intensitet. Dobbeltalbum i 180g kr. 1.050,-

Oscar Peterson Trio, Live at Concertgebouw, 1961. På dette dobbeltalbum oplever du en af de mest virtuose jazzpianister i historien, genfødt via en hidtil ikke udgivet koncertoptagelse. Koncerten er et fænomenal atmosfære af elegance og swing. Dobbeltalbum i 180g kr. 1.050,-

Bill Evans Trio, Live at Hilversum, 1968. På dette album møder du Bill Evans da han var bedst, genfødt via en hidtil ikke udgivet koncertoptagelse. Koncerten er intens og følelsesladet med harmoni, rytme og musikalsk kreativitet. Enkeltalbum i 180g kr. 750,-

Den ultimative analoge oplevelse sker med én af de blot 30 nummererede eksemplarer af lakskiverne. Disse benyttes normalt til at skabe presseformen og indeholder det ultimative niveau af detaljer.

Specielt ved disse lakskiver er, at de kun kan afspilles én gang og har en diameter på 14” hvilket typisk kræver en 12” tonearm. At lytte til disse skiver er som at nyde en sjælden vin eller champagne.

Disse albums kommer som 4 enkeltsidede lakskiver i et kalveskindsbeklædt albumcover. Sammen med lakskiverne er der adgang til digitalt download i 24-bit / 176,4 kHz kvalitet. Disse albums er meget eksklusive, kontakt os venligst såfremt du er interesseret.

Det er muligt at lytte til Sarah Vaughan, Live at Laren Jazz Festival, 1975 på vinyl i butikken. Disse vinyl og lakalbums er meget eksklusive og kun til rådighed i et stærkt begrænset oplag, så kontakt os venligst snarest såfremt du er interesseret.