Kom til danmarkspremiere på Chord Electronics, deltag i en spændende VIP-aften og oplev Chord Electronics' prisvindende produkter. Torsdag den 8. november 2018 får High-Performance besøg af Chord Electronics fra England.

Sales Director Colin Pratt og importør Kurt Møller demonstrerer Chord Electronics banebrydende line-up af bærbare DACs, hovedtelefonforstærkere og stationære high-end anlæg med CD-afspiller, DACs og helt nye forstærkere. Gennem de senere år har Chord Electronics produkter stået øverst når fagpressen kårer bedste produkter. Hør om de unikke teknologiske løsninger, og ikke mindst oplev den gode lyd og det unikke design.

Oplev bl.a. Hugo2 som netop er kåret som årets bedste DAC af EISA, og dens lillebror Mojo som vandt EISA sidste år.

Vi har danmarkspremiere på den spritnye M Scaler som kan forbedre de fleste DACs, som demonstreres sammen med Table Top systemet bestående af den nye Hugo TT2 (DAC, forforstærker/hovedtelefonforstærker) og forstærkeren TToby.

Og ikke mindst har vi danmarkspremiere på Chord Electronics high-end system bestående af CD-drevet BLU2, DAC/forforstærker DAVE og den helt nye forstærker ETUDE.

Arrangementet foregår fra klokken 19:00 til 21:00 og har et begrænset antal pladser, tilmelding skal ske via email.