Bassocontinuo fra Italien har introduceret Classic Line, en serie attraktive møbler som reflekterer Bassocontinuo's 10 års udvikling og erfaring. Classic Line er med ekstrem attraktiv prissætning et solidt udtryk for hvad Bassocontinuo står for; modularitet, styrke og flot finish.

Hylderne er tykkere end normalt og bærekraften imponerende med 80 kg for bundhylden og 60 kg for øvrige hylder. Benene er af massivt stål og fåes med 5 og 10 cm intervaller, således at nær sagt alle højdeønsker kan tilfredsstilles. Du kan altid tilkøbe flere hylder eller andre afstande.

Benene er udført i en mørkgrå lakering og hylderne i en flot dyb, totalt mat sort farve helt uden reflektion, kaldet Cerbero Black. Hylderne er afkoblede med en rød PU-ring som fremhæver 'High-Performance' og det aggressive indtryk. Classic Line er entry-level, kun af navn, absolut ikke af funktion.

Classic Line byder på et 3-benet rack, et 4-benet rack, et dobbeltrack, en væghylde til pladespiller og en forstærkerplatform, alle til særdeles attraktive priser.