Vi er stolte af at præsentere Audiovector R 8 Arreté for første gang i Danmark, en på mange måder unik højttaler som tilmed er meget smuk.

Deltag i et eksklusivt arrangement, med ganske få pladser. Mød Ole Klifoth, manden bag højttaleren og Mads Klifoth som er direktør for den danske virksomhed Audiovector.

Udover nyheden og danmarkspremieren R8 Arreté, vil vi spille på den ligeledes unikke SR 3 Raw Surface (årets highend-højttaler hos Lyd & Billede) samt selvfølgelig topmodellerne indenfor SR 3 og SR 6 serierne, nemlig Avantgarde Arreté. Besøg High-Performance Audio, din Audiovector-forhandler i København.

Som altid ved vore eksklusive arrangementer, byder vi på snack og drikkevarer. Arrangementet begynder klokken 19:00 og slutter officielt klokken 21:00. Tilmeld dig arrangementet her: https://high-performance.nemtilmeld.dk/5/

Audiovector R 8 Arreté er en nyhed som byder på innovative teknologier; kevlar-enheder, isobarisk bassystem samt især The Freedom®, et jordingssystem, udviklet af Audiovector til at eliminere forvrængning.

Specifikationer:
Frekvensområde: 22-52.000 Hz
Følsomhed: 92,5 dB
Dimensioner: 145 x 22 x 47 cm
Vægt: 70 kg pr. stk.