Kom til årets første arrangement og oplev de fantastiske produkter fra dCS (Data Conversion Systems Ltd), vi spiller på modellerne Rossini 2.0 og den fantastiske Vivaldi, samt selvfølgelig hittet dCS Network Bridge. Arrangementet foregår torsdag den 31. januar fra klokken 19.00 til 21.00 og vi byder vanen tro på et glas og lidt snack.

Vi har besøg af Liam Davison fra dCS samt vore kolleger fra P. L. Audio i Sverige, kom forbi til en hyggelig stund, hvor kvalitet er i højsædet. Tilmelding på email info@high-performance.dk

Data Conversion Systems Ltd (dCS) er grundlagt i Cambridge, UK, af en gruppe højst specialiserede teknikere. Oprindeligt designede og fremstillede dCS meget højtydende analog-til-digital samt digital-til-analog konvertere til telekommunikation og militære formål, hvilke havde meget høje krav til præcision, linearitet og pålidelighed. I dag repræsenterer dCS, indenfor highend audio, nogle af de ubetingede fornemste konverterløsninger, upsamplere samt drev og world clock løsninger til optimal timing.