Ejere af Devialet Expert Pro har igennem det sidste stykke tid kunne sende sine forstærkere gratis til Frankrig og har efterfølgende modtaget Expert Pro fuldstændig opgraderet til Core Infinity generationen, som byder på et væld af streamingmuligheder.

Udover UPnP, AirPlay, Spotify, Bluetooth m.m., er Devialet Expert Pro nu 100% ROON-ready og styres på smukkeste vis via ROON’s app.

Vigtigst for mange er styringen via ROON og integrationen med Devialet Expert Pro er den smukkeste vi har set, ROON er simpelthen blevet app’en som udover at være markedets bedste musikafspiller nu også håndterer Devialet Expert Pro som en fjernbetjening, med tænd/standby af forstærker, volume, tonekontroller og equalizing.

Til afvikling af streamingmulighederne er Devialet Expert Pro nu udstyret med Core Infinity arkitektur baseret på ARM Quadcore 1GHz processor, 1 Gb RAM-DDR3 og 4 Gb Flash-Memory samt 1 Gigabit Ethernet og 2.4/5GHz wifi. Styresystemet er Devialet OS som løbende opdateres med nye features.

Opdateringen stopper ikke her: Devialet Expert Pro er endvidere udstyret med en ekstra DSP som byder på kræfter til fremtidige funktioner, en forbedret FPGA til at styre selve Devialet OS, ny audio signal routing og en ny clock-funktion som minimerer jitter yderligere - alt dette betyder endnu bedre lydkvalitet, mere organisk og naturlig.

Vi har Devialet Expert 220 Pro og 1000 Pro klar til demonstration. Kom forbi og få et lyt.