BREAKING NEWS! - Musik er lyden som vi elsker, støj er lyden som vi undgår og stemmer ønsker vi at mindes. Devialet introducerer nu Gemini True Wireless in-ear hovedtelefoner, med den bedste lyd, et resultat af femten års udvikling indenfor akustik.

DEN RENESTE LYD. ALTID PÅ FARTEN

Den eneste måde at revolutionere lyd på er ved at tage teknologien til det næste niveau. Og det gjorde Devialet også. Ear Active Matching (EAM) indstiller automatisk musikkens signal til udformningen på en persons indre øre for at sikre en fordybende lytteoplevelse. Dette er kompromisløs lytning.

TUNE IN

Ønsker du at sætte din musik i centrum? Devialet Gemini giver overlegen, fordybende lyd takket være adaptiv signaljustering, der automatisk passer din musik til din øreform. Tillæg Devialets proprietære Active Noise Cancellation, og nyd en virkelig rig og komplet lytteoplevelse.

PÅ FARTEN

Devialet Geminis trådløse lyd af højeste kvalitet giver dig mulighed for at nyde musik, som den er skabt. Når du rejser eller er på farten, kan du nyde 24+ timers batteritid og kompromisløs lytning.

NYD DET DYBE FOKUS

Devialet Gemini's Active Noise Cancellation fjerner konstant baggrundsstøj, og giver dig det rum, du har brug for til at fokusere på, hvad du laver, hvad enten det er at lytte, arbejde eller tale. Vælg det ønskede niveau for støjreduktion med tre niveauer: lav, høj eller fly.

SVAR OPKALD

Devialet Gemini's knapplacering og dedikerede stemmeopkaldsmikrofon giver dig mulighed for let at svare opkald eller lægge på, ingen telefon er nødvendig. Dine ørepropper aktiverer automatisk et tilpasset niveau for støjreduktion, når du besvarer et opkald.

DEVIALET GEMINI KAN BESTILLES HER: https://high-performance.dk/devialet-gemini.html