Skriv den 25-26. maj i din kalender, vi inviterer til High-End Weekend på Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference i Kongens Lyngby. Vi får besøg af en række særdeles spændende producenter af absolut high-end audio udstyr og vil byde på en oplevelse udover det sædvanlige.

Deltag i arrangementet og oplev crème de la crème indenfor dynamiske højttalere (bl.a. flagskibet Stenheim Reference og nyheden Alumine THREE) og avancerede ultra-highend-systemer fra Soulution Audio, både 5-series og 3-series, oplev lækre rørforstærkere fra Trafomatic og flere Avantgarde-horn i flotte farver og meget meget mere, bl.a. PS Audio, Innuos, Tellurium Q, Bassocontinuo og Data Conversion Systems. Lyt på 4-5 systemer, bl.a. et anlæg til 3 millioner kroner. Oplev produkter som aldrig har været i Danmark før, samt flere nyheder som stadig har frisk tryksværte i medierne. Er du til hovedtelefoner så præsenterer vi endvidere et stort sortiment af Audeze og Chord Electronics.

Arrangementet har GRATIS adgang og afholdes den 25-26. maj, dørene er åbne fra klokken 10 til 17, både lørdag og søndag. Vi har besøg af producenterne fra det store udland, som gerne fortæller deres historier. Der er gode og helt gratis parkeringsforhold samt adgang med bus fra S-togsstationerne Sorgenfri og Lyngby.

Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference er beliggende blot 15 minutters kørsel fra København med den smukkeste beliggenhed i skoven, velegnet til hele familien med kanosejlads og gåture til Bagsværd Sø eller Furesøen.

Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference
Frederiksdalsvej 360
2800 Kongens Lyngby

Vi vil meget gerne have besked såfremt du påtænker at deltage i arrangementet, send venligst en mail med oplysning om navn på deltagere, til:

info@high-performance.dk