Siden 1998 har PS Audio fra Boulder i USA taget strømforsyning til hifiudstyr aldeles seriøst, og løbende optimeret sine unikke regeneratorer, som er beregnet til at skabe ny og jomfruelig AC. En regenerator tager den inficerede AC fra stikkontakten i dit hjem, konverterer til DC og tilbage til sikret, fuldstændigt reguleret og helt perfekte AC.

Seneste generation af produkter består af Power Plant P12, P15 og det ultimative kraftværk P20, styrker PS Audios position på førstepladsen hvad gælder strømforsyninger.

Kraftværket Power Plant P20 byder på en fordobling af power og en halvering af impedans, hvilket sikrer en meget dynamisk og nærmest uendelig kraftreserve på op til 35 amp peak. En Power Plant P20 har hele 13 Schuko-udtag opdelt i adskillige zoner. Power Plant P15 har 9 Schuko-udtag og Power Plant P12 har 4 Schuko-udtag.

Modelerne P15 og P20 er passivt kølede og dermed fuldstændigt støjsvage. Touchscreen-panelet viser kurver med indgående og udgående sinuskurver.

En PS Audio Power Plant giver dig stærkt forbedret ydelse i dit set-up og sikkerhed mod dårlig strøm og lynnedslag. Resultatet er markant bedre dynamik i lyden, mere solid bas, åbent lydbillede, større 3D-oplevelse. Vi har ikke oplevet produkter på markedet som kommer i nærheden af PS Audio Power Plant … og vi har prøvet en del.