Vi er udnævnt som dansk distributør for Roon Nucleus/Nucleus+. Roon Labs har udnævnt High-Performance Audio til dansk distributør for sine nye Roon-servere! Vi har en stor sending Nucleus/Nucleus+ på vej til Danmark, glæd jer.

Steve Silbermann, VP Sales udtaler: "We're honored to have Morten and his team at High-Performance Audio on board as our distributor. HPA brings a high level of knowledge, expertise and execution to the table. We're certain that both retailers and consumers will benefit greatly because of their involvement in Roon".

Glem alt om de musikafspillere du kender, for musik er en oplevelse og Roon forbinder dig til musikken. Roon ser din musiksamling og henter automatisk fotos, biografier, anmeldelser, tekster og koncertplaner, samt skaber en unik forbindelse mellem kunstner, komponister, musikere, dirigenter og sågar producere. Roon skaber et virtuelt LP-cover, som i de gode gamle dage hvor man læste om musikken på coveret.

Roon Core-software kan afspilles på mange platforme; Mac, Windows og Linux, samt NAS og medieservere. Hver af disse platforme har sine fordele, men også ulemper, men ingen af disse har den perfekte balance mellem brugervenlighed, råstyrke og audiofilt design. Roon Nucleus er svaret, en musikserver som byder på den bedst tænkelige oplevelse med hele Roon øko-systemet.

Nucleus er en såkaldt Roon Core, et komplet serversystem bygget fra grunden til formålet, baseret på Linux bydes på en fuldstændig dedikeret løsning til de tre kerneområder; netværk, ydelse samt database, og intet andet, 100% fokus på kerneopgaverne.

Serveren leveres i to versioner, Nucleus og Nucleus+. Den mindre model (Nucleus) er baseret på en Intel NUC i3 processor indbygget i et lækkert passivt kølet kabinet uden blæser med 4 Gb RAM og 64 Gb SSD til det unikke operativsystem. Der er plads til en ekstra 2,5" HDD/SSD-disk til lager af downloadet og/eller rippet musik og kommunikationen sker via Gigabit ethernet og 2 stk USB 3.0 forbindelser. Nucleus kan håndtere en database med op til 12.000 albums eller 120.000 numre. Der kan opsættes op til fem spillezoner. Nucleus+ er baseret på en NUC i7 processor med 8 Gb RAM og 128 Gb SSD. Den kan håndtere avancerede DSP-funktioner og flere albums/numre end Nucleus.

Roon er et unikt system, som bringer alle dine end-points tilgængelig som individuelle zoner, hvortil du kan streame musik via Tidal Hifi eller din egen arkiverede musik. Langt de fleste producenter af streamere eller DAC's er med på vognen og indgår i den lange liste af Roon end-points, herudover kan alle produkter på markedet som har AirPlay, benyttes som end-point.

Roon byder endvidere på en meget avanceret forædlingsafsnit, en DSP som byder på equalizer, opsampling, DSD-processing, crossfeed til hovedtelefoner samt kompensering for højttalerplacering.

Butikker som er interesseret i at forhandle Roon Nucleus/Nucleus+ er velkommen til at kontakte os.