Deltag i High-End Weekend den 25-26. maj (Hotel Frederiksdal i Kgs. Lyngby) og oplev en Danmarkspremiere - nemlig introduktionen af schweiziske Soulution Audio på det danske marked.

Purity of Sound - førsteklasses audiokomponenter - undlad intet, tilføj intet ... Soulution Audio benytter de fineste teknologier til at opfylde dette ideal og resultatet er helt naturlig musik. Soulution Audio ejes af Spemot-organisationen, et teknologifirma som holder til i den schweizisk by Dulliken. Spemot er en velkendt producent af elektroniske apparater og elektriske motorer til bl.a. automobilindustrien. Virksomheden er kendt for meget innovative løsninger. Soulution Audio er grundlagt af Cyrill Hammer og Roland Manz, passionerede audiofile som satte meget høje mål, hvilket Soulution Audio til fulde har indfriet.

Soulution Audio byder på tre serier af kompromisløst elektronik, hvor kun det bedste er godt nok. Den nyeste 3-serie byder på en forforstærker (325 Preamplifier) og en integreret forstærker (330 Integrated) som begge kan udstyres med D/A-konverter og/eller MC-riaa, derudover en effektforstærker (311 Stereo). Vi spiller på en 330 Integrated sammen med Stenheims helt nye Alumine THREE - en fantastisk og meget rost integreret forstærker.

Herudover spiller vi på et komplet 5-serie setup, med to effektforstærkere (511 Stereo, konfigureret som monoblokke), en 525 Preamplifier, en 550 Phono samt 560 D/A-converter. Dette særdeles kompetente system bliver spændt foran et sæt Stenheim Reference Ultime 4-vejs gulvhøjttalere, en “lille” gulvhøjttaler på 250 kg pr. stk.

Herudover findes 7-serie som er helt på toppen af highend audio, hvor kravene er meget store og pengepungen ligeså.