Nu kommer snart den længe ventede billigere version af PS Audio's fantastiske Power Plants - PS Audio Stellar P3 Power Plant er navnet og med regeneringsteknologi som klar hæver dynamikken, skaber mere 3D, giver mere musikalitet og får dit anlæg til at lyde ens på alle tider af døgnet!

Vi har bestilt en pallefuld af disse, interessen er meget stor, send os en mail og reserver din personlige Stellar P3 Power Plant eller skriv dig op på lånelisten. Prisen er kr. 19.000 inkl. moms - Levering i april.

En ægte PS Audio Power Plant, nu også i den mindre Stellar-serie. Beregnet til mindre anlæg, digitale kilder og digitale forstærkere er Stellar P3 Power Plant det absolut bedste bud på seriøs strømrensning, nemlig strøm-regenerering som er teknologien med PS Audio's Power Plants.

300 watt kontinuerligt med 1000 watt peak og en plug & play løsning som giver dig perfekt strøm til anlægget. PS Audio's Power Plants er kendt for deres evne til at reducere støj og forvrængning til stort set intet. Output er klippestabilt og gør dit anlæg enslydende dag og nat.

Traditionelle strømrensere evner blot at håndtere noget af den indkommende støj og er slet ikke i stand til at kompensere for under- eller overspænding. Ydermere har de en tendens til at hæve impedansen på strøm til dit system, hvilket har uheldig indflydelse på f.eks. dynamik - sådan er det ikke med PS Audio Stellar P3 Power Plant, fordi det er en strøm-regenerator og IKKE en strømrenser.