Flagskibet Triton Reference fra amerikanske GoldenEar er landet i Danmark. Sortimentet af gulvhøjttalere fra GoldenEar tæller nu seks modeller i prisklassen fra kr. 14.000 pr. sæt og op til Triton Reference.

Den nye model er et 150 cm højt babelstårn af teknik og storslået lyd. Hele ti enheder i hver højttaler, syv basser, hvoraf tre er aktive med indbygget forstærker. Et frekvensområde på 12-35.000 Hz og en følsomhed på hele 93,25 dB gør Triton Reference til value-for-money til prisen på kr. 85.000 pr. sæt.
GoldenEar Triton Reference er udstyret med en 1800 watt 56-bit DSP-forstærker som håndterer de tre frontmonterede 10 x 6" basser. I siderne er monteret fire 10,5 x 9,5" kvadratiske infrasoniske radiatorer som resulterer i frekvenser ned til 12 Hz. Toppen håndteres af to 6" mellemtoner samt en "harmonika"-diskant.
GoldenEar er kendt for deres stofbeklædte højttalerne, men Triton Reference er helt i sort pianolak, kun med stof på den runde front.
 
Triton Reference er en meget elegant og flot højttaler, som syner diskret, men i den grad leverer et fantastisk lydbillede og naturlig lydoplevelse.
 
Kom forbi butikken og få en oplevelse, eller besøg os på Hifi & Surround den 28-29. oktober hvor vi vil spille på GoldenEar Triton Reference sammen med PS Audio's nye Stellar-serie.