Det er med meget stor glæde og stolthed at High-Performance Audio nu bringer Vertere Acoustics ind på det danske marked. Vertere Acoustics repræsenterer det ypperste indenfor analog finmekanik, med sit oprindelige udspring i Roksan ligger der 30 års erfaring indenfor analog lyd.

Vertere Acoustics er hjertebarnet hos Touraj Moghaddam, grundlæggeren af Roksan. Touraj er en af de mest kendte og respekterede personer indenfor britisk hifi. Første gang Tourajs navn blev nævnt, var da han designede Roksan Xerxes pladespilleren i midten af 80'erne som blev en af de største rivaler til den legendariske Linn Sondek LP12 pladespiller.

Efter 25 år hos Roksan, besluttede Touraj at rejse videre og grundlagde Vertere Acoustics som i dag repræsenterer det absolut ypperste indenfor reference-pladespillere, hvor udvikling og fabrikation er helt i højsædet.

Vertere's sortiment af pladespillere er aldeles udsøgt, de er alle imponerende eksempler på ægte audiofil konstruktionskunst, det bedste i verden. Touraj har en forrygende mængde energi og fokus på hver eneste detalje, hver komponent er fabrikeret med de fineste tolerancer og nærmest hysterisk målt og vejet.

Sortimentet omfatter DG-1 Dynamic Groove, MG-1 Magic Groove, SG-1 Super Groove samt RG-1 Reference Groove. Herudover to tonearme, en pickup, en phonoforstærker, motorstyringer, tilbehør og kabler.