Pink Faun Signature Power

På lager
16.390  DKK
Leveringstid:5-7 dage

Digitalspecialisten har udviklet deres egne kompromisløse strømkabler hvor fokus har været på skærmning, hastighed og minimal farvning, og tilgangen matcher deres lige så kompromisløse tilgang til streaming. Her er kablet IKKE en begrænsning.

  • Gratis fragt over 750 DKK
  • Lagervarer sendes indenfor 24 timer
  • Afhentning i butik
Hand Made High capacity for better HF filtering Non-inductive tin-plated extruded copper conductors with Teflon insulation 7-fold structure for flexible cable 7-fold shielding Furutech FI-50 Rhodium connectors

Signature Power Cord er 100% håndlavet, og trækker på teknologien fra topmodellen, Ultra.

Kablet er særdeles velegnet til alle kilder samt naturligvis forstærkere. Kablet er, som med Pink Fauns andre modeller, lavet med deres særlige tin-belagte ledere, som er trukket med mange individuelle ledere i varierende tykkelser. Dette er gjort for at opnå en bedre højfrekvent filtrering og derved en "renere" lyd uden begrænsninger.

Kablet ser massivt ud, men er overraskende fleksibelt og kan derfor let håndteres på steder med begrænset plads. Samtidig er det heller ikke tungt, og man undgår derfor den mekaniske påvirkning ved stik og tilslutning i apparaterne.

Lydsignaturen er kendetegnet, som de andre kabler fra Pink Faun, i at være meget naturlige i deres præsentation og uden nogen form for farvning. Der er dynamik, opløsning og en sort baggrund på hele det samlede lydbillede.

Kablet er lavet med Furutechs særlige Ceramic Carbon stik.