Privatpolitik

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer & e-mail adresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos High-Performance Audio ApS og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Direktøren for High-Performance Audio ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på High-Performance Audio ApS er direktør Morten Eskildsen.

Som registreret hos High-Performance Audio ApS, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: info@high-performance.dk.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.