Roon Nucleus inkl. 1 års abonnement

På lager
13.990 DKK
Leveringstid:2-4 dage

Nucleus er en såkaldt Roon Core, et streamer/serversystem bygget fra grunden til formålet, baseret på Linux bydes på en fuldstændig dedikeret løsning til de tre kerneområder; netværk, ydelse samt tilgængelighed, 100% fokus på kerneopgaverne. Nucleus håndterer op til 12.000 albums eller op til 120.000 numre med output i op til fem zoner. Inkl. 1 års Roon-abonnement.

  • Gratis fragt over 750 DKK
  • Lagervarer sendes indenfor 24 timer
  • Afhentning i butik

Musikentusiaster har musik fra forskellige kilder, ofte samlet sammen igennem flere år. Roon identificerer musikken og påfører seneste metadata og dette ikke kun på dine rippede eller downloadede musikfiler som ligger på PC/Mac, NAS eller USB-diske men også musik som streames fra TIDAL. Inkl. 1 års Roon-abonnement.

Roon spiller sammen med dit udstyr og streamer op til 384 kHz / 24-bit PCM / DSD256 til Roon Ready enheder. De fleste musikentusiaster har forskelligt udstyr til forskellige behov, Roon ser udstyret på nettet og præsenterer den optimale opløsning til udstyret, uanset om det er en AirPlay-afspiller i køkkenet eller i soveværelset hvor den automatisk vil tilpasse opløsning til, eller selvfølgelig referenceanlægget i stuen i fuld opløsning. Dine spillelister bliver tilgængelig i hele huset, både til USB DACs, hovedtelefonforstærkere, netværksafspiller, AirPlay-højttalere og Squeezeboxe.

Roon har en anderledes arkitektur end andre musikafspillere. Roon består af en én Core (database) og lige så mange kontrolenheder (remotes) og output man ønsker. Roon’s Core skal ses som hub’en eller hjernen i systemet og administrerer din musiksamling.

Roon Core er en software som installeres på PC/Mac eller afvikles på en dedikeret server med en eller flere remote apps til betjeningen. Roon kræver en såkaldt Core (serversoftware) som kan afspilles på mange platforme; Mac, Windows og Linux, samt NAS og medieservere. Hver af disse platforme har sine fordele, men også ulemper, men ingen af disse har den perfekte balance mellem brugervenlighed, råstyrke og audiofilt design.

Roon har introduceret sine egne servere, nemlig Nucleus og Nucleus+ som er den perfekte løsning, en kompetent plug & play server der byder på den bedst tænkelige oplevelse med hele Roon øko-systemet.

Nucleus-produkterne er såkaldte Roon Core-enheder, et komplet serversystem bygget fra grunden til formålet, baseret på Linux bydes på en fuldstændig dedikeret løsning til de tre kerneområder; netværk, performance samt database, og intet andet, 100% fokus på kerneopgaverne.

Den mindste model, Nucleus er baseret på en Intel NUC i3 processor indbygget i et lækkert passivt kølet kabinet uden blæser med 4 Gb RAM og 64 Gb SSD til det unikke operativsystem. Der er plads til en ekstra 2,5" HDD/SSD-disk til lager af downloadet og/eller rippet musik og kommunikationen sker via Gigabit ethernet og 2 stk USB 3.0 forbindelser samt HDMI. Nucleus kan håndtere en database med op til 12.000 albums eller op til 120.000 numre, output sker i op til 5 zoner.

Langt de fleste hifiproducenter af streamere eller DAC's har allerede tilsluttet sig Roon og indgår i den alenlange liste af Roon end-points, herudover kan alle produkter på markedet som har AirPlay, også benyttes som end-point.

Roon byder endvidere på en meget avanceret forædlingsafsnit, DSP som byder på parametrisk equalizer, opsampling, DSD-processing, crossfeed til hovedtelefoner samt kompensation for højttalerplacering.