Simaudio MOON 820S Power Supply

På lager
73.990  DKK
Leveringstid:3-4 uger

For konstant at skubbe grænserne for lydrenhed blev strømforsyningen MOON 820S skabt gennem omhyggelig R&D og en passion for perfektion. 

10 års garanti på MOON produkter.

  • Gratis fragt over 750 DKK
  • Lagervarer sendes indenfor 24 timer
  • Afhentning i butik

For konstant at skubbe grænserne for lydrenhed blev strømforsyningen MOON 820S skabt gennem omhyggelig R&D og en passion for perfektion. 820S er en separat strømforsyning til opgradering af f.eks. Evolution 810LP RIAA, 650 CD-afspilleren eller 780D dac´en.

Løftet i lydkvalitet er markant, og den tekniske konstruktion viser tydeligt hvorfor. Materialevalget er i samme klasse som resten af Evolution-serien.

10 års garanti på MOON produkter.


Simaudio MOON 820S Power Supply

At gøre brug af alt, hvad Simaudio ved om strømforsyningsdesign med hensyn til kredsløbslayout, filtrering og regulering er gået ind i 820S.

Designet til at hæve ydeevnen af ​​produkter, der allerede yder stratosfærisk til deres prisniveauer, blev 820S skabt gennem omhyggelig forskning og udvikling, kreativ opfindsomhed og en passion for perfektion.

Med state-of-the-art, specialbyggede dobbelte ringkernetransformatorer, choker-filtrering og deres eget MOON Reference Regulation System (M-R2S) kredsløb, er 820S i stand til at gøre det, der engang blev tænkt som praktisk talt umuligt: ​​at forbedre de i forvejen superlative strømforsyninger indbygget i deres produkter, ved yderligere at reducere støjgulvet og samtidig bevare en endnu større spændingsstabilitet. Den forbløffende ren og skær "sorthed" af den musikalske baggrund skabt af tilføjelsen af ​​denne strømforsyning skal høres for at blive troet.

820S er udstyret med to sæt udgange; Den kan opgradere ydeevnen af ​​en hvilken som helst eller enhver kombination af to af følgende MOON Evolution-produkter samtidigt: 740P forforstærker - 650D og 750D DAC/transport - 610LP og 810LP phono forforstærkere. Hver udgang leverer jævnstrøm til både analoge kredsløb (lyd) og digitale kredsløb (controller, CD-transport, frontpaneldisplays) på 2 separate og unikke kabler af XLR-typen.

Designfunktioner
To brugerdefinerede proprietære ringkernetransformatorer med lavere magnetisk, elektrisk og termisk tab, for en forbedret kraftoverførsel og en lavere reguleringsfaktor. Resultatet er øget strømhastighed og bedre dynamik; en hver til analoge og digitale strømforsyninger.

De analoge og digitale strømforsyninger har hver 2 specielle "pi-type" filtre efter det indledende spændingsretificeringstrin, der reducerer AC-transmissionsstøj ved at bruge 40.000 uF kapacitans (4 x 10.000 uF) og dobbelt choke-induktans (2x 20mH).

De analoge og digitale forsyninger har hver 4 trin af vores proprietære M-R2S-kredsløb; Et fuldstændigt diskret spændingsreguleringskredsløb, der bruger en "præcisionsreference", der forsyner en forstærker bestående af adskillige IC'er og transistorer i modsætning til en enkelt spændingsreguleringschip. M-R2S udsender ren jævnstrøm, der er usædvanlig hurtig, meget præcis, har et stort set umåleligt støjniveau, samt absolut stabil spænding.

4-lags printkort med rene kobberspor og ekstremt lave impedansegenskaber, hvilket giver meget kortere signalveje og drastisk reducerede støjniveauer.