Clock, Upsamplere m.m.

Sorter faldende

8 vare(r)

 • M2Tech Evo Clock Two

  En clock sørger for en konstant rytme blandt biterates. Indenfor high-end er kvaliteten af clock'en meget vigtig for at reducere ustabilitet, også kaldet jitter. Med M2Tech Evo Clock Two kan denne stabilitet optimeres yderligere.

  Vis detaljer
  4.200,00  DKK

 • Innuos PhoenixUSB reclocker

  PhoenixUSB reclocker USB-signalet fra enhver kilde og fuldstændig regenererer til et ekstremt præcisionssignal til videre behandling i din DAC.

  Vis detaljer
  20.590,00  DKK

 • Innuos PhoenixNET Switch

  En audiofil netværksswitch, udviklet og designet helt fra bunden til netværksbaseret audio. Typiske IT netværk er designet til flytte data fra A til B med et støjniveau og en præcision, som er "god nok" til datatransmission. Med audio er behovet et helt andet, for de følsomme komponenter som DAC og forforstærker kræver meget mere.

  Vis detaljer
  20.590,00  DKK

 • Chord Hugo M Scaler

  Chord M Scaler er en avanceret stand-alone upscaler som er i stand til at hæve kvaliteten på digital audio. Rob Watt er manden bag den unikke filterteknologi, faktisk den mest avancerede i verden, som opskalerer fra 44,1 kHz til 705,6 kHz (16x CD). Chord M Scaler opskalerer helt til 768 kHz (fra 96 kHz input) via dual-BNC fra f.eks. Chord Dave, Chord Qutest og Chord Hugo TT 2.

  Vis detaljer
  33.890,00  DKK

 • dCS Rossini Master Clock

  dCS Rossini Clock er designet til at generere et World Clock signal via en 75 ohm coax-linie og minimerer drastisk jitter (ustabilitet) som findes i alle digitale systemer.

  Vis detaljer
  65.000,00  DKK

 • dCS Vivaldi Master Clock

  Vivaldi Master Clock er en kraftfuld og nem at betjene Master Clock baseret på dCS' banebrydende udviklinger indenfor studiobrug samt til hifi. Med to banker af clock-output er den i stand til at producere flere frekvenser.

  Vis detaljer
  120.000,00  DKK

 • dCS Rossini CD/SACD Upsampling Transport

  Rossini Transport upsampler CD data til DSD, DSD/128 eller DXD ((24-bit 352.8 kS/s) og transmitterer data over Dual AES/EBU. SACD-diske spilles i native DSD-format og transmitteres også via Dual AES/EBU. Almindelig CD-diske sendes via PCM enten som AES/EBU eller S/PDIF.

  Vis detaljer
  170.000,00  DKK

 • dCS Vivaldi Upsampler / Streamer

  Vivaldi Upsampler / Streamer er en digital-to-digital-konverter, en kombination af en avanceret upsampling af digital data samt en asynkron netværksstreamer med et tredimensionelt, luftigt og uanstrengt resultat til følge. Sammen med Vivaldi DAC opnås et fantastisk system som er toppen af kransekagen.

  Vis detaljer
  170.000,00  DKK

Sorter faldende

8 vare(r)