Forstærkere

Forstærkere findes i mange afskygninger. Integrerede forstærkere har forskellige funktioner, først og fremmest er de integrerede fordi man har samlet forforstærkeren og slutforstærkeren (effektforstærkeren) i én enhed, men derudover kan integrerede forstærkere have indbyggede phonoforstærkere til pladespillere, hovedtelefonforstærkere til hovedtelefoner og/eller DA-konvertere til konvertering af digitale signaler til analoge signaler og sidst men ikke mindst findes også integrerede forstærkere med indbygget streaming af musik fra internettet.

Udover de integrerede forstærkere, findes en række mere dedikerede forstærkere som er; forforstærkere, phonoforstærkere (også kaldet RIAA-forstærkere), hovedtelefonforstærkere og ikke mindst effektforstærkere, som findes som 1-kanals monoblokke eller 2-kanals stereoforstærkere. Til surround findes endvidere multikanalforstærkere.

Hos High-Performance Audio har vi et stort udvalg af klassiske forstærkeretyper fra producenter som: Absolare, Avantgarde Acoustic, AVM Audio, Chord Electronics, Constellation Audio, Devialet, Moonriver Audio, PS Audio, Soulution Audio samt rørforstærkere fra PrimaLuna og Trafomatic. En række forstærkere til specielle formål findes endvidere fra producenter som Astell&Kern, Clearaudio, M2Tech, Ortofon, Thorens og Vertere.

Vi har adgang til en række andre spændende mærker, så du er altid velkommen til at forespørge om mærker/modeller du ikke umiddelbart finder på vores webside.

Sorter faldende

1-20 of 82

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter faldende

1-20 of 82

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5