Devialet Phantom

Devialet Phantom

Devialet Phantom er streaminghøjttalere på steroider - fra Frankrig kommer disse imponerende aktive trådløse streaminghøjttalere, som er sprængfyldt med nytænkning og patenter. Når du hører dem imponeres du af mængden af lyd, som disse relativt små højttalere kan præstere. Højttalerne findes som Phantom I, de store 103 dB og 108 dB modeller, samt Phantom II, de mindre 95dB og 98 dB modeller. Højttalerne kan benyttes enkeltvis, som stereopar eller i multirumsløsninger.

Sådan vælger du den rigtige Devialet Phantom

En højttaler fra Devialet Phantom er den ideelle løsning for dig, der ikke kan leve uden god lyd og musik i den bedste kvalitet. For at tilgodese dine behov og gøre det nemt for dig at finde din næste højttaler, har vi samlet et stort udvalg af produkter her på siden.

Inden du vælger højttaler fra Devialet Phantom 1 eller 2-serien, er det værd at tage stilling til:

  • Lydtryk: Som allerede nævnt fås højttalere fra Devialet Phantom i to forskellige serier, der hver især yder forskellige lydtryk. Det er derfor en god idé at tage udgangspunkt i dit individuelle behov for lyd, når du bestiller dit produkt. De små modeller har en fantastisk lyd til trods for deres størrelse, og det kan i mange tilfælde være rigeligt til at fylde rummet ud.

  • Design: Vælg imellem et klassisk sort eller hvidt design, der fås med detaljer i sølv eller guld. Alle design passer perfekt ind i det moderne, minimalistiske hjem.

  • Tilkøb af Devialet Arch: For dig der ønsker at kunne afspille dine plader gennem en højttaler, er det nu muligt takket være Devialet Arch. Den giver dig mulighed for at afspille gennem højttaleren enten via trådløs tilkobling eller Ethernet.

Få glæde af bedre lyd med Devialet Phantom 1

Devialet Phantom 1 giver dig den allerbedste og reneste lyd i et lydtryk, der kan mærkes gennem hele kroppen. Højttaleren giver dig mulighed for at afspille de allerstørste hits og ballader gennem Wi-Fi, Bluetooth eller Spotify.

Husk på, at den rette placering er afgørende for, at du får optimalt udbytte af din højttaler fra Devialet Phantom 1. Det er bl.a. vigtigt, at den er placeret i 45-90 cm. højde, så lyden nemt kan nå dine ører. Mindst lige så vigtigt er det, at højttaleren ikke står op ad en væg, hvilket også kan forringe lydoplevelsen. Du kan læse meget mere og tips og tricks til den rette placering inde på de enkelte produktbeskrivelser.

Mangler du inspiration til andre højttalere? Undersøg mærket Devialet yderligere eller dyk ned i vores udvalg af kompakthøjttalere og trådløse højttalere.

Hurtig levering af Devialet Phantom Classic og andre modeller

Hos High-Performance Audio gør vi en dyd ud af at tilbyde vores lydglade kunder de allerbedste løsninger inden for lydafspilning. Derfor forhandler vi Devialet Phantom til skarpe priser og med en hurtig levering - så du snarest kan skrue op og nyde musikken.