Musikstreamere

Sorter faldende

1-20 of 23

Side:
 1. 1
 2. 2
 • Devialet Arch

  MIDLERTIDIG UDSOLGT, AFVENTER LEVERING FRA DEVIALETHar du DEVIALET Phantom, så kan du nu tage skridtet videre og koble f.eks. pladespiller til din Phantom-højttalere og det endda trådløst eller via ethernet.

  Vis detaljer
  2.790,00  DKK

 • Chord Poly

  Chord Poly er et trådløst streaming-modul til Chord Mojo hovedtelefonforstærker. Chord Poly byder på hifi-lydkvalitet hjemme eller på "landevejen" med wifi, Bluetooth, AirPlay og netværkstilslutning. Chord Poly er nu også ROON ready.

  Vis detaljer
  4.595,00  DKK

 • Innuos ZENmini Mk III streamer, DAC og server

  Nyeste version af den utroligt prisfornuftige og eminente kombinerede streamer, CD-ripper og musikserver med indbygget 24/192 DAC. Flydende optisk drev og harddisk-platform. Støjsvag, blæserfri konstruktion. Lavt strømforbrug velegnet til 24/7-operation.

  Vis detaljer
  8.290,00  DKK

 • Chord 2go

  Chord 2go streameren giver ekstra funktionalitet til Chord Hugo 2, ved at tilføje ethernet og trådløs streaming, samt 4TB microSD til arkivering af musik sammen med en af de mest roste DAC/hovedtelefonforstærkere på markedet, nemlig Hugo 2.

  Vis detaljer
  8.890,00  DKK

 • Roon Nucleus server

  Nucleus er en såkaldt Roon Core, et streamer/serversystem bygget fra grunden til formålet, baseret på Linux bydes på en fuldstændig dedikeret løsning til de tre kerneområder; netværk, ydelse samt tilgængelighed, 100% fokus på kerneopgaverne. Nucleus håndterer op til 12.000 albums eller op til 120.000 numre med output i op til fem zoner.

  Vis detaljer
  13.490,00  DKK

 • Lumin U1 Mini Network Transport

  Lumin's mindste streamer og uden DAC, for dig som har en DAC du er glad for, tilsluttes via netværk og med muligheden for at streame fra USB-nøgler og -harddiske, udover selvfølgelig Roon Ready, Tidal, Qobuz, Spotify og AirPlay.

  Vis detaljer
  15.995,00  DKK

 • Innuos ZEN Mk III streamer og server

  Nyeste version af den eminente og nu yderligere opgraderede kombinerede streamer, CD-ripper og NAS fra Innuos. Optimeret dobbelt lineær strømforsyning og flydende optisk drev og harddisk-platform. Støjsvag, blæserfri konstruktion med ultra støjsvage EMI-enheder og asymmetriske afkoblingsfødder. Lavt strømforbrug velegnet til 24/7-operation.

  Vis detaljer
  17.190,00  DKK

 • Lumin D2 Network Player

  Lumin D2 Network Player er efterfølgeren til den meget roste D1 og forbedret på flere punkter. Hurtigere processor der muliggør afspilning af DSD128 filer. Forbedret intern strømforsyning og Wolfson WM8741 DAC chips.

  Vis detaljer
  19.995,00  DKK

 • Roon Nucleus+ server

  Inkl. 1 års abonnement. Nucleus+ er en såkaldt Roon Core, et streamer/serversystem bygget fra grunden til formålet, baseret på Linux bydes på en fuldstændig dedikeret løsning til de tre kerneområder; netværk, ydelse samt tilgængelighed, 100% fokus på kerneopgaverne. Nucleus håndterer mere end 12.000 albums eller mere end 120.000 numre.

  Vis detaljer
  22.990,00  DKK

 • Innuos ZENith Mk III streamer og server

  Nyeste version af den forrygende kombinerede streamer, CD-ripper og NAS fra Innuos. Optimeret 3-dobbelt lineær strømforsyning med Mundorf kondensatorer, SSD-disk og flydende optisk drev og harddisk-platform. Støjsvag, blæserfri konstruktion. Lavt strømforbrug velegnet til 24/7-operation.

  Vis detaljer
  27.990,00  DKK

 • Lumin T2 Network Player

  Lumin har sat sig for at skabe en fantastisk streamer/DAC-løsning, der skal sætte konkurrenterne til vægs. Når det gælder teknikken i den nye Lumin T2, er der nemlig (næsten) ikke sparet på noget.

  Vis detaljer
  34.995,00  DKK

 • PS Audio DirectStream DAC m/Bridge II

  PS Audio DirectStream DAC med Bridge II-modul er en prisbelønnet Fænomenal 32-bit DSD DAC med intern 20x upsampling. Med Bridge-II streamerkortet understøttes MQA fuldt ud, Tidal, Tidal Masters, Spotify, VTuner, Qobuz og er selvfølgelig Roon-Ready.

  Vis detaljer
  53.990,00  DKK

 • Lumin U1 Network Transport

  Lumin har skabt en digital transport - uden indbygget DAC - baseret på de suveræne elementer fra den fantastiske Lumin S1 streamer og forfinet denne transport til digital signalbehandling bl.a. med fokus på de digitale udgange - udgangspunktet er den forreste kilde sætter dagsorden for resten af kæden.

  Vis detaljer
  54.995,00  DKK

 • AVM Ovation MP 6.3 (MP 8.3) Media Player

  Ovation-seriens Media Player med Teac CD-drev, streaming via TIDAL, Qobuz, UPnP samt webradio. DA-konverter er en Quad DSD128 på 32-bit / 384 kHz som håndteres via RC S App til iOS og Android. MP 8.3 er udstyret med 803T-udgangsrør.

  Vis detaljer
  64.990,00  DKK

 • AVM Ovation SD 6.3 (SD 8.3) Preamp

  Ultimativ analog (rør)forforstærker med HiFi Streaming (Roon*, TIDAL, QOBUZ, UPnP, Webradio etc.). 2 analog inputs (XLR + Cinch), 6 digitale inputs, Quad DAC, DSD128, 384kHz/32bit, Class-A hovedtelefon forstærker. RC fjernbetjening og apps til iOS & Android.
  Vis detaljer
  64.990,00  DKK

 • Innuos Statement streamer og server

  Enestående kombineret musikserver med streaming og CD-ripper. Avanceret 8-dobbelt lineær strømforsyning i to-delt kabinet udviklet af Dr. Sean Jacobs, re-clocking af Ethernet samt re-clocking af USB med individuel 5v strømforsyning. SSD-disk og flydende optisk drev samt harddisk-platform. Støjsvag, blæserfri konstruktion. Lavt strømforbrug velegnet til 24/7-operation.

  Vis detaljer
  89.990,00  DKK

 • Lumin X1 Network Player

  Lumin X1 Network Player giver den ultimative oplevelse af din digitale musik, spækket med dobbelt ES9038Pro SABRE DAC's, nyt Output Buffer design og DSD512 output via USB er bare nogle af lækkerierne i denne high-end streamer.

  Vis detaljer
  97.995,00  DKK

 • dCS Bartók DAC / Streamer

  Den nye dCS Bartók DAC smelter fortiden, nutiden og fremtiden hos dCS sammen. Bartók er først og fremmest en state-of-the-art Roon-Ready netværksstreamer-DAC som benytter teknologier udviklet til Rossini-serien. Som ekstraudstyr kan vælges en unik hovedtelefonforstærker som bringer gør produktet endnu mere relevant for hovedtelefonlyttere.

  Vis detaljer
  108.000,00  DKK

 • dCS Bartók DAC / Streamer / Headphone Amp

  Den nye dCS Bartók DAC smelter fortiden, nutiden og fremtiden hos dCS sammen. Bartók er først og fremmest en state-of-the-art Roon-Ready netværksstreamer-DAC som benytter teknologier udviklet til Rossini-serien samt en unik hovedtelefonforstærker som gør produktet meget relevant for hovedtelefonlyttere.

  Vis detaljer
  135.000,00  DKK

 • dCS Vivaldi Upsampler / Streamer

  Vivaldi Upsampler / Streamer er en digital-to-digital-konverter, en kombination af en avanceret upsampling af digital data samt en asynkron netværksstreamer med et tredimensionelt, luftigt og uanstrengt resultat til følge. Sammen med Vivaldi DAC opnås et fantastisk system som er toppen af kransekagen.

  Vis detaljer
  170.000,00  DKK

Sorter faldende

1-20 of 23

Side:
 1. 1
 2. 2