Andet tilbehør

Sorter faldende

1-20 of 38

Side:
 1. 1
 2. 2
 • Audeze Balanceret XLR-kabel

  4-pins XLR-kabel til Audeze LCD-hovedtelefoner.

  Vis detaljer
  1.190,00  DKK

 • Blockaudio C-LOCK SE

  Reference-versionen af den unikke Schuko-fæstning af strømkabler i vægudtag. OBS! Indmuringsdåse medfølger. C-LOCK SE er baseret på det ultimative Furutech FT-SWS NCF Rhodiumbelagte modul. Beregnet til kabler med 35-41 mm Schuko-stik.Strømkablet vil ikke hænge i stikket og kablet er fæstnet så det ikke falder ud.

  Vis detaljer
  2.950,00  DKK

 • Blockaudio LOCK Lite

  Schuko vægudtag med fastspænding af kabel - et unikt system til fæstning af strømkabler i vægudtag. OBS! Indmuringsdåse medfølger. Prisbillig version til kabler med 35-41 mm Schuko-stik. Takket være den fantastiske idé, hænger det tunge strømkabel ikke i stikket og kablet er fæstnet så det ikke falder ud.

  Vis detaljer
  1.050,00  DKK

 • Chord 2yu

  Chord 2yu digital interface gør Chord 2go streamer/server til en multi-output stand-alone streamer i stand til at spille sammen med Hugo M Scaler og individuelle DAC's f.eks. Hugo 2, Hugo TT2 eller Dave.

  Vis detaljer
  3.990,00  DKK

 • Clic Alu Stands 1 (sæt)

  Alle Clic-møbler kan stilles på gulvet med de specialdesignede Clic Alu Stands 1. Et sæt Alu Stands 1 består af 4 stk. aluminiumsvinkler, der er udfræset i ét stykke. Alle Clic Alu Stands har justerbare fødder, så du kan justere højden.

  Vis detaljer
  1.100,00  DKK

 • Clic Alu Stands 2 (sæt)

  Alle Clic-møbler kan stilles på gulvet med de specialdesignede Clic Alu Stands 2. Et sæt Alu Stands 2 består af 4 stk. aluminiumsvinkler, der er udfræset i ét stykke. Alle Clic Alu Stands har justerbare fødder, så du kan justere højden.

  Vis detaljer
  2.900,00  DKK

 • Clic Alu Stands 3 (sæt)

  Alle Clic-møbler kan stilles på gulvet med de specialdesignede Alu Stands 3.Et sæt Alu Stands 3 består af 2 stk. aluminiumsrammer, der er udfræset i ét stykke. Alle Alu Stands har justerbare fødder, så du kan justere højden.

  Vis detaljer
  3.900,00  DKK

 • Clic Dæksel

  Kabeldæksel gør kabelføring op ad møblet nemt og elegant. Clic’s specialdesignede kabeldæksler er alle fremstillet i aluminium og messing. Clic har fire typer kabeldæksler, der passer i alle Clic møbler. Leveres i sølv, sort eller messing og er graveret med diskret logo.

  Vis detaljer
  220,00  DKK

 • Clic Hylde

  Hylde til Clic-møbler giver dig mulighed for eminent pladsudnyttelse helt efter behov. Hylderne findes i hvid, lysegrå, grå eller sort.

  Vis detaljer
  330,00  DKK

 • Clic iPad Pond

  Med en Clic iPad Pond (registered design) er det muligt at integrere din iPad i et Clic-møbel, så iPad’ens overkant flugter med toppladen af møblet, samtidig med, at den oplader. Ved hjælp af 4 gummibrikker i bunden af pond’en, er det nemt at vippe iPad’en op, når du skal have den med.

  Vis detaljer
  1.100,00  DKK

 • Clic Kabelbakke

  Ved at benytte en Clic-kabelbakke er det muligt at skjule kabler fra din fladskærm ved at føre dem direkte ned i dit Clic-møbel. Kabelbakken kan nemt skilles ad, og den bageste del er forboret med huller, så den let kan skrues fast til væggen.

  Vis detaljer
  220,00  DKK

 • Clic Magnetstillesko (sæt)

  Clic-møblerne kan stables ved hjælp af specialdesignede magnetstillesko, hvis du ønsker at placere flere Clic-møbler ovenpå hinanden. Alle møbler har skjult metal indbygget i toppladen, hvilket muliggør stabil opbygning i højden ved hjælp af magnetstillesko.

  Vis detaljer
  440,00  DKK

 • Clic Skuffe

  En skuffe med plads til musik/film eller andet. Skufferne har et inddelingssystem bestående af 2 metalstænger. Stængerne kan flyttes efter behov og bruges til tre rækker med cd’er eller to rækker med blueray/dvd film eller fjernes helt, hvis man ikke ønsker dem.

  Vis detaljer
  1.800,00  DKK

 • Clic Stoflåge

  Clic-møblerne fås med stoflåger i 11 forskellige farver, så du kan skjule anlæg samt højttalere og derved sende fjernbetjeningssignaler ind og lyd ud fra højttalerne - igennem lågen.

  Vis detaljer
  1.200,00  DKK

 • Clic Trælåge

  Trælågerne gør det muligt at gemme de emner, du ikke ønsker skal være synlige. Det er dog stadig muligt at gemme elektronik bag trælågerne og samtidig styre signaler igennem lågen, dette gøres ved brug af et IR Extender sæt (ekstraudstyr).

  Vis detaljer
  1.200,00  DKK

 • Clic Ventilation

  Med en Clic ventilationsløsning får du mulighed for at afkøle de emner, du har placeret i dit Clic-møbel, typisk bag enten en træ eller stoflåge. Ventilations løsningen monteres under kabelhullet i toppen af møblet.

  Vis detaljer
  2.100,00  DKK

 • Clic Vægophæng (sæt)

  Hvis du ønsker at montere dine Clic-møbler på væggen, skal du benytte Clic’s specielle vægophæng som gør det muligt at montere møblerne helt tæt på væggen. Møblerne kan ved hjælp af vægophæng justeres i to niveauer og justeres i vater samt trækkes helt ind til væggen.

  Vis detaljer
  165,00  DKK

 • Devialet Care (Phantom)

  Udvid garantien på din Devialet Classic Phantom, Silver Phantom eller Gold Phantom fra 2 til 3 år. Tilmed kan du én gang få ombyttet din Devialet Phantom, såfremt en uheldig hændelse sker. Devialet Care skal aktiveres senest 15 dage efter fakturadato på selve Devialet Phantom.

  Vis detaljer
  1.990,00  DKK

 • Devialet Cocoon (Phantom)

  Lækker bæretaske gør Devialet Classic Phantom, Silver Phantom, Gold Phantom og Gold Phantom Opéra de Paris til en særdeles mobil løsning. Besøg dine venner og medbring selv musikken. Findes endvidere i en ultimativ Special Edition i venetiansk læder fra den parisiske skomager Berluti (UDSOLGT).

  Vis detaljer

  Special Price 1.790,00  DKK

  Pris: 2.390,00  DKK

 • Devialet Expert 140 Pro pre-out option

  Hovedtelefon/subwoofer Indstikskort til Expert 140 Pro.

  Vis detaljer
  3.000,00  DKK

Sorter faldende

1-20 of 38

Side:
 1. 1
 2. 2