Brugt / Used

Her på siden finder du brugt udstyr som vi har fået indbyttet ved køb af nye produkter. Det brugte udstyr er i perfekt stand og komplet med tilbehør og emballage. Vi giver endvidere to års reklamationsret på de brugte varer, jf. købeloven.

Vi indbytter meget gerne kvalitetsvarer, ved køb af nyt udstyr fra vort sortiment. Vi tilbyder endvidere kommissionssalg af dit brugte udstyr. Kontakt os på info@high-performance.dk for nærmere aftale.

Sorter faldende

3 vare(r)

 • Brugt Hegel Mohican

  Hegel Mohican er en dedikeret CD-afspiller, som benytter nyeste teknologi, udelukkende til afspilning af CD'er. For mange audiofile, er CD'en stadig det ultimative og de oplever mere på skiven end som så - derfor er Hegel Mohican udviklet.

  Vis detaljer

  Special Price 21.990,00  DKK

  Pris: 34.990,00  DKK

 • Brugt Martin Logan ElectroMotion ESL (sæt)

  Brugt sæt i sort pianolak, fin stand med originale kasser. Martin Logan ElectroMotion ESL er en meget populær elektrostathøjttaler som bringer den store højttaler ind i hjemme, men dog i minimalistiske rammer.

  Vis detaljer

  Special Price 12.990,00  DKK

  Pris: 32.500,00  DKK

 • Brugt PS Audio PerfectWave Memory Player

  Brugt PS Audio PerfectWave Memory Player, som læser CD og DVD. PerfectWave Memory Player aflæser diskens indhold til et ramlager, hvorfra den digitale fil sendes videre til en ekstern DAC (dette drev har ikke indbygget DAC). Forbundet til Ethernet, vil Memory Player automatisk finde metadata og pladecover som den viser på displayet.

  Vis detaljer

  Special Price 17.990,00  DKK

  Pris: 39.990,00  DKK

Sorter faldende

3 vare(r)