Blog

MSB CASCADE - Lyttesession lørdag den 29/6

Så er det eventtid, og helt ekstraordinært byder vi indenfor

Lørdag den 29. juni fra kl. 10.00 til 15.00

Vi har den store fornøjelse at præsentere MSB Technology USA The Cascade DAC for første gang i Danmark. 

Cascade er en 3-delt DAC til kr. 845.000 som sætter helt ny standarder. Kom og oplev hvor flot det kan laves og hvor godt det kan lyde (kræver ikke tilmelding). Dagen er i musikkens tjeneste, og umiddelbart derefter skal MSB The Cascade DAC videre til en dansk kunde.

På dagen spiller vi, udover nyheden MSB The Cascade DAC, også på MSB S202 Stereo AMP med input fra Pink Faun high-end audio 2.16 Ultra musikserver. Kablerne er bl.a. Ikigai Audio og højttalerne Stenheim Alumine FIVE.

Desuden er der mulighed for at lytte på MSB The Premier Headphone Amp samt MSB The Discrete DAC og toppen af poppen indenfor høretelefoner /maerker/raal-1995 og mange flere høretelefoner.

Der er mulighed for at få en god snak med butikkens personale. Vi er på vanlig vis vært ved en forfriskning eller to, og selvfølgelig også friske på en handel ????

Kontakt os på [email protected] for mere info. Du kan se mere om MSB lige her: https://high-performance.dk/maerker/msb-technology

Så er det sommer = hvilket betyder LAGERSALG!

Traditioner skal holdes og inden I alle går i sommerferie-mode, så afholder vi det store årlige sommerlagersalg med fantastiske priser på det lækreste hifiudstyr - både nye og mange demoprodukter.

Lagersalget foregår som udgangspunkt i butikken på Havnegade 41 i København, og fortsætter hele ugen til og med søndag den 23. juni eller så længe lager haves, mange produkter er der kun én af hver.

Priser offentliggøres og distribueres ikke, men konkrete prisforespørgsler besvares på email: [email protected] eller telefon: 28905454 og selvfølgelig i butikken, MEN vi fremsender meget gerne en komplet liste med alle de produkter som er på tilbud! Nogle af disse er faktisk vist på vores tilbudsside, men der er mange mange flere produkter på den samlede liste.

VIGTIGT! Brug IKKE vores chat til at rekvirere listen!!!Bliv overrasket! - oplev de trådløse Kii SEVEN

Oplev trådløs lyd når det er bedst - en helt ny standard sættes med Kii SEVEN og vi får besøg af Wim Weijers fra Kii Audio og afholder to eksklusive præsentationer. Oplev den imponerende lyd og hør Wim fortælle om filosofien og teknologierne bag disse enestående aktive trådløse højttalere.

Eksklusive præsentationer torsdag den 11. april kl. 14-16 samt 17-19 i butikken

Du vil opleve nyheden Kii SEVEN samt de eksisterende aktive modeller Kii THREE System samt Kii BXT System. Vi vil på vanlig vis være vært ved forfriskninger. Du bedes tilmelde dig præsentationen ved at sende en email til os med tidspunkt for deltagelse, da vi har et begrænset antal pladser ved hver præsentation.

Læs mere om produkterne fra Kii Audio

ÅBENT HUS 1-3. MARTS

High-Performance Audio indgår samarbejde med Audiophile og tilbyder stærkere tilstedeværelse i vestdanmark samt udvider sortimentet både øst og vest.

Audiophile vil fremadrettet repræsentere High-Performance Audio vest for Storebælt med demonstrationer, salg og installation af en række stærke High-Performance Audio brands, såsom; PS Audio, dCS, AVM Audio, Kii Audio, Mola Mola, GoldenEar, Stenheim, Avantgarde, Tellurium Q og mange flere.

Tilsvarende vil High-Performance Audio udvide sortimentet med en række highend-mærker, såsom; The Gryphon, MSB, Ikigai Audio, Stealth Audio m.fl.

Samarbejdet kickstartes med et ÅBENT HUS i butikken i Havnegade den 1-3. marts.

Læs mere

1 2 3 4 5 ... 11 Næste side