IKIGAI Audio

IKIGAI Audio
IKIGAI Audio præsenterer tre serier af kabler (Sugure - Kangai - Kinzan) som alle er baseret på det samme grundlæggende princip og deler det samme DNA og lydmæssige fodaftryk, men har deres individuelle karakter. Hvert kabel benytter luft eller bomuld som dielektrikum. Dette er den bedste måde at isolere kernelederne på, fordi hvert dielektrikum forringer lyden. Luft har næsten ingen sonisk indflydelse på kablet, vakuum ville dog være endnu bedre. Bomuld benyttes kun i Kangai strømkablerne og Kinzan-serien for at give sølvet (og guldet) mere stabilitet og mindre resonans. Dette muliggør et endnu lavere støjgulv.

High-Performance Audio er dansk eneforhandler af produkter fra IKIGAI Audio.

'Meningen med livet'

Japanere bruger ofte begrebet ikigai. Ikigai er centralt for at finde sin tilfredsstillelse og meningen med livet. Den direkte oversættelse af ikigai er "reason for being". Ikigai er bestemt ikke bundet til en økonomisk status. Det er det, som giver et smil på læben, når du vågner om morgenen og holder dig motiveret hele dagen. Ikigai behøver ikke at være en stor "ting", det handler om at nyde de små ting i livet. En varm morgensol i dit ansigt, fuglene fløjter deres sang.

Jeffrey Dam er manden bag IKIGAI og designeren af IKIGAI audio. Jeffrey er opvokset med audio, han blev entusiast på grund af sin far. Som teenager begyndte han at bygge egne højttalere. Lyd var også en af grundene til, at han startede sit studie i produktdesign. På udkig efter den bedste musikalske optræden, en studerende kan købe for sine "højskole"-penge.


KANGAI-serien benytter extra gauge 5N rent sølv- og 24k guldledere


Da Jeffrey blev færdig med uddannelsen, arbejdede han hos forskellige virksomheder inden for audio og video som f.eks. Kharma og Philips i Holland. Designede højttalere, kabler, kamerasystemer og diverse audio- og videotilbehør i mange år. Der lærte han, hvordan man virkelig lytter til musik og hvordan fysikken samt teknikkerne til spiller ind.

SUGURE-serien benytter extra gauge 5N rent sølvledere
KANGAI-serien benytter extra gauge 5N rent sølv- og 24k guldledere
KINZAN-serien benytter filigran 5N rent sølv- og nyeste generation 24k gulvledere