Nyheder

Trafomatic Rhapsody Integrated

Saša Čokić fra Trafomatic Audio overgår sig selv med nyheden Rhapsody som er firmaets jubilæumsmodel, en parallel single ended 300B integreret forstærker på 20 watt per kanal. Indgangsrør er 6SN7 og udgangsrør er 300B som standard, men kan også benyttes med MESH-300B.

Forstærkeren har omskifter til MESH-rør, således at disse rør køres ved 70% varmeafgivelse af hvad normale 300B kan håndtere, til gengæld opnåes en fuldstændig enestående lydkvalitet med MESH-rørene fra f.eks. Emission Labs.

Læs mere om produktet.

Innuos Statement Next-GEN

Innuos præsenterer nu Next-GEN af deres allerede enestående musikserver med streaming og CD-ripper. Next-Gen strømforsyningen i to-delt kabinet udviklet af Dr. Sean Jacobs, re-clocking af Ethernet samt re-clocking af USB med individuel 5v strømforsyning. SSD-disk og flydende optisk drev samt harddisk-platform.

Next-GEN strømsektionen benytter to specialdesignede ARC6 AC/DC-moduler, som hver indeholder et nyt aktivt ensretter-kort, en massiv 10mH DC-begrænser og næsten 4 gange mere kapacitans leveret af seks Mundorf-enheder. ARC6-modulerne er monteret på en ny adaptiv platform for vibrationskontrol, en kombination af pansertræ med et lag af gel med en specifik densitet, som er yderst effektiv til at dæmpe højfrekvente vibrationer.

Læs mere om produktet.

dCS Vivaldi One går igen!

Ikonet dCS Vivaldi One er tilbage på markedet i den nyeste Ring DAC APEX-version - en DAC, en upsampler, en streamer og en SACD-afspiller i ét, skabt i anledning af dCS 30-års jubilæum. Den nye dCS Vivaldi One APEX indeholder selvfølgelig nyeste APEX-version af dCS Ring DAC hardwarne.

Begrænset til blot 50 enheder, i anodiseret sølvfinish, kan den bestilles allerede nu til levering i løbet af juni 2022. Officielt præsenteres dCS Vivaldi One APEX på High End Munich 2022.

Læs mere om produktet.

Antipodes Audio, nu hos High-Performance Audio

Siden 2009 har new zealandske Antipodes Audio udviklet og produceret særdeles kompetente og skalerbare musikserver- og streamingløsninger. Produkterne er konstrueret i skalerbare serier i stilfuldt og flot design. Senest er flagskibet Oladra præsenteret, et overflødighedshorn af en musikserver.

Antipodes Audio lægger en dyd i, at streaming af musik ikke blot er flytning af bits, men at præcision og timing giver den bedste lydkvalitet. Derfor spiller strømforsyningerne i de stilrene produkter og reclocking en stor rolle. Hos High-Performance Audio kan vi med stolthed præsentere S-serien i butikken, som vi med glæde vil demonstrere og præsentere efter forudgående aftale.

Læs mere om produkterne.