Nyheder

Åbent hus med besøg fra Vivid, Mola Mola og Shunyata

Oplev tre fantastiske mærker i smukt samspil - vi holder åbent hus lørdag den 9. december med fokus på Mola Mola elektronik, Vivid Audio højttalere og Shunyata Research kabler og strømprodukter. Mød Ewald Verkerk demonstrere og fortælle om Mola Mola og Vivid Audio samt Daniel Månsson om Shunyata Research.

Åbent hus arrangement lørdag den 9. december kl. 10.00 til 15.00 i butikken

Du er velkommen til at droppe ind i ovennævnte tidsrum, vi er på vanlig vis vært ved en forfriskning og du kan stadig nå julegaveindkøbet.

Læs mere om produkterne fra Vivid Audio, Mola Mola og Shunyata Research

Danmarkspremiere på Kii SEVEN den 25. november

Oplev trådløs lyd når det er bedst - nye standard sættes med Kii SEVEN og vi får besøg af Wim Weijers fra Kii Audio og holder i den anledning åbent hus med fokus på de unikke produkter fra Kii Audio. Oplev den imponerende lyd og hør Wim fortælle om filosofien og teknologierne bag disse enestående aktive trådløse højttalere.

Åbent hus arrangement lørdag den 25. november kl. 10.00 til 15.00 i butikken

Du vil opleve både danmarkspremieren Kii SEVEN og de eksisterende aktive modeller Kii THREE System samt Kii BXT System. Vi vil på vanlig vis være vært ved en forfriskning.

Læs mere om produkterne fra Kii Audio

Mød Lumin Music og personerne bag

Vi får besøg af Angus Leung samt On Li fra Lumin Music, som vil fortælle om deres nyheder i sortimentet og demonstrere features og lydkvalitet samt høre om deres unikke teknologier. Vi vil også høre mere om nyheden Tidal MAX.

Derfor afholder vi et "gå-hjem" arrangement tirsdag den 31. oktober kl. 17.00

Vi begynder klokken 17.00 og slutter klokken 19.00 og byder som vanen tro på forfriskninger. Grundet et begrænset antal pladser bedes du sende en mail på [email protected] og melde din deltagelse.

Først til mølle gælder, så når siddepladserne er booket, lukker vi for tilmelding. Arrangementet foregår i butikken på Havnegade 41 i København, et stenkast fra Nyhavn og gå-afstand fra Kgs. Nytorv metrostation.

Læs mere om produkterne fra Lumin Music

All-in-one integrerede forstærkere fra AVM

AVM Audio har et enestående koncept med de såkaldte All-in-One integrerede forstærkere kaldet CS (Compact Streaming). Der er seks forskellige modeller i varierende prisklasser, alle forstærkerne har grundlæggende de samme funktioner, indeholdende 32-bit / 384 kHZ DAC, X-Stream (Roon, Qobuz, Tidal, Spotify, Airplay2), CD-afspiller, Hovedtelefonudgang, Bluetooth og meget mere.

AVM CS 30.3
2x125 watt i 4 ohm, CD-afspiller, 32-bit/384 kHz, Streaming, MM/MC-RIAA (Kan snart demonstreres i butikken)

AVM Inspiration CS 2.3 (AS 2.3)
2x140 watt i 4 ohm, CD-afspiller*, 32-bit/384 kHz, Streaming, MM/MC-RIAA (Kan demonstreres i butikken)

AVM Evolution CS 3.3
2x350 watt i 4 ohm, CD-afspiller, 32-bit/384 kHz, Streaming, MM/MC-RIAA

AVM Evolution CS 5.3
2x350 watt i 4 ohm, CD-afspiller, 32-bit/384 kHz, Streaming, MM/MC-RIAA, Rør i input

AVM Ovation CS 6.3
2x500 watt i 4 ohm, CD-afspiller, 32-bit/384 kHz, Streaming

AVM Ovation CS 8.3
2x500 watt i 4 ohm, CD-afspiller, 32-bit/384 kHz, Streaming, Rør i input

*) CS 2.3 findes endvidere i en version AS 2.3 uden CD-afspiller.

AVM Audio CS-modellerne går sin sejrsgang med meget flotte anmeldelser verden over, hvilket ikke kan undre for lyden er fantastisk med stor musikalitet og engagement. Oplev udvalgte AVM CS-modeller i butikken.

Alle modeller leveres i silver eller sort, samt Cellini-version med front i krom (mod merpris). Topmodellen Ovation CS 8.3 fåes endvidere i en Black Edition, med yderligere raffinement i komponenter.

Se alle modeller fra AVM Audio
1 2 3 4 5 ... 8 Næste side