KEF

KEF
Engelske KEF har stolte traditioner og en flot historik. KEF blev etableret i 1961 og er en forkortelse for Kent Engineering & Foundry. Grundlæggeren var tidligere BBC-tekniker og kendt for at eksperimentere med nye materialer og teknologier. KEF repræsenterer i dag en særdeles innovativ formåen, både hvad angår design og teknik.

KEF er en britisk virksomhed med speciale i design og produktion af en række avancerede lydprodukter, herunder HiFi-højttalere, subwoofere, arkitekturhøjttalere, trådløse højttalere og hovedtelefoner. KEF har som nævnt udviklet og produceret højttalere i mange år og en del af de ældre modeller er stadig meget populære hos vintage-folket.

KEF tilbyder i dag en række produkter og serier i forskellige prisklasser, så alle kan være med økonomisk - og stadig opleve den gode lyd. Mange modeller har fået fantastiske anmeldelse og priser. Senest fik KEF LS50 Wireless II en EISA Award i 2021-2022 (Best Product).

En række KEF modeller kan opleves i butikken, så book gerne en demonstration.

PASSIVE HØJTTALERE

KEF LS50 Meta
LS50 Meta er en meget præcis, engagerende højttaler bygget på revolutionerende akustisk teknologi. LS50 findes også som en trådløs højttaler - LS50 Wireless II.

KEF LS50 Meta

KEF R Meta series
Kef introducerer helt nye versioner af R-serien. Den bliver nu til R Meta-serien. Det er kun det ydre, der ligner sig selv. Stort set alt andet er nyt. Nu med 12. generation Uni-Q med MAT-system, der leverer enestående akustisk nøjagtighed. R Meta serien tæller både stereohøjttalere og centerhøjttalere.

Det patenterede MAT er måske det mest revolutionerende værktøj i KEF´s akustiske arsenal. Det eliminerer forvrængningen og giver en renere, mere naturlig akustisk ydeevne. Det er et resultat af fælles udvikling med Acoustic Metamaterials Group. Meta materialer er specielt udviklede strukturer, der bruger eksisterende materialer på en sådan måde, at de udviser nye, ønskelige egenskaber, der simpelthen ikke findes i naturligt forekommende stoffer. MAT's tunede kanaler absorberer 99% af den uønskede lyd fra bagsiden af enheden, sammenlignet med omkring 60% absorption fra højttalere, der bruger andre metoder.

Resultatet er mærkbart mere præcis billeddannelse og lyd. Det forbedrede delefilter design har finjusteret signalvejen og medført markant forbedret transparens. Det optimerede kabinet design betyder endnu bedre akustisk ydeevne. Resultatet er optimal basrespons og endnu bedre transientgengivelse.

KEF R Meta series

KEF Reference Series
Reference kombinerer fænomenal high-fidelity ydeevne med komplet multi-kanal alsidighed. Alle modeller er håndbygget af KEFs mesterteknikere i Maidstone, Kent. Reference-serien tæller både stereohøjttalere og centerhøjttalere.

KEF Reference Series

KEF BLADE Meta
Med BLADE handler det om at udforske det muliges kunst uden grænser. KEF Blade, verdens første 'Single Apparent Source' højttaler, nu opdateret med 12. generation Uni-Q® med MAT™.

KEF Blade

KEF Muon
MUON er resultatet af KEFs tekniske dygtighed kombineret med industrielt design i verdensklasse af Ross Lovegrove. Muon er begrænset til en udgave af 100 par.

KEF Muon

 

TRÅDLØSE HØJTTALERE

Med udgangspunkt i årtiers akustisk ekspertise er KEFs udvalg af trådløse lydsystemer designet til, hvordan vi lytter til musik i dag. Så du kan nyde al den ubesværede bekvemmelighed ved digital, med den følelsesmæssige dybde og realisme af ægte HiFi. Stream din musik via Bluetooth, Airplay, Roon eller med brug KEF's egen app. Se udvalget her.

KEF LSX II Wireless
NYHED 2022: Oplev den glæde og eskapisme, som klasseførende lyd bringer med lanceringen af ​​KEF LSX II Wireless. Hør alle detaljerne i din yndlingssang, mærk spændingen i det seneste nummer eller fortab dig i et fantastisk album. Tilslut til tv, stationær computer, bærbar computer, konsol eller pladespiller eller stream via KEF Connect-appen.

Alsidig på alle måder, så LSX II er den næste generation af plug and play højttalersystemer. Med den nye W2 trådløse platform, omfattende tilslutningsmuligheder, KEF Connect-appen og omfattende streamingmuligheder, kan du klargøre systemet med et minimum af besvær, uanset hvordan du lytter til musik. Tilslut til et tv, stationær computer, bærbar computer, konsol eller pladespiller, og lokalet vil øjeblikkeligt blive fyldt med uberørt og naturlig lyd. Læs mere om KEF LSX II Wireless...

KEF LSX II

KEF LS50 Wireless II
LS50 Wireless II er en klar evolution af den meget populære aktive LS50 Wireless, designet til at håndtere og afspille musik i højeste opløsning, nu også MQA og DSD. KEF LS50 Wireless II fik en EISA Award i 2021-2022 (Best Product).

KEF LS50 Wireless II

KEF LS60 Wireless
NYHED 2022: 60 års tilløb og nu kommer resultatet, KEF LS60 Wireless! Designet af Michael Young i samarbejde med KEFs designteam, trodser dette design grænserne for ydeevne med sin ikoniske slanke struktur. LS60 Wireless er en fejring af 60 år med KEF innovationer og et klart øje på fremtidens hi-fi-oplevelse.

LS60 Wireless leverer robust streaming af musik i høj kvalitet ved brug af ethvert format, du kan forestille dig, takket være den samme klasseledende W2 trådløse platform som KEF introducerede til den prisvindende LS50 Wireless II. Uanset hvilken musiktjeneste, podcast, internetradio eller kablet kilde, leverer LS60 Wireless en uforlignelig ydeevne. Læs mere om KEF LS60 Wireless

KEF LS60 Wireless

KEF SUBWOOFER

KEFs omfattende udvalg af subwoofere leverer dybde og præcision i lige store mål. Det rumvenlige design og innovative teknologi sikrer dem en plads helt i front, så det er bare at vælge den, der passer bedst til dine behov. Se udvalget her!

KEF subwoofere - stort udvalg

 

KEF CENTER

For filmelskere, der leder efter total fordybelse, er KEF's Centerhøjttalere i absolut topkvalitet. Her får man klarhed, detaljer og dybde. Se udvalget her.

KEF Center højttalere