KEF

KEF
Engelske KEF har stolte traditioner og en flot historik. KEF blev etableret i 1961 og er en forkortelse for Kent Engineering & Foundry. Grundlæggeren var tidligere BBC-tekniker og kendt for at eksperimentere med nye materialer og teknologier. KEF repræsenterer i dag en særdeles innovativ formåen, både hvad angår design og teknik.
Filtrer
Filtrer efter

KEF er en britisk virksomhed med speciale i design og produktion af en række avancerede lydprodukter, herunder HiFi-højttalere, subwoofere, arkitekturhøjttalere, trådløse højttalere og hovedtelefoner. KEF har som nævnt udviklet og produceret højttalere i mange år og en del af de ældre modeller er stadig meget populære hos vintage-folket.

KEF tilbyder i dag en række produkter og serier i forskellige prisklasser, så alle kan være med økonomisk - og stadig opleve den gode lyd. Mange modeller har fået fantastiske anmeldelse og priser. Senest fik KEF LS50 Wireless II en EISA Award i 2021-2022 (Best Product).

En række KEF modeller kan opleves i butikken, så book gerne en demonstration.

PASSIVE HØJTTALERE

KEF LS50 Meta
LS50 Meta er en meget præcis, engagerende højttaler bygget på revolutionerende akustisk teknologi. LS50 findes også som en trådløs højttaler - LS50 Wireless II.

KEF LS50 Meta

KEF R-series
KEF R-serien er blevet fuldstændig nyudviklet fra bunden. Årtiers erfaring og KEF's passion for musik mødes i R-serien. Ved at kombinere innovationer fra Reference-serien med skræddersyede teknologier, leverer R-serien flere detaljer, dybere indsigt og større spænding. R-serien tæller både stereohøjttalere og centerhøjttalere.

KEF R-series

KEF Reference Series
Reference kombinerer fænomenal high-fidelity ydeevne med komplet multi-kanal alsidighed. Alle modeller er håndbygget af KEFs mesterteknikere i Maidstone, Kent. Reference-serien tæller både stereohøjttalere og centerhøjttalere.

KEF Reference Series

KEF BLADE Meta
Med BLADE handler det om at udforske det muliges kunst uden grænser. KEF Blade, verdens første 'Single Apparent Source' højttaler, nu opdateret med 12. generation Uni-Q® med MAT™.

KEF Blade

KEF Muon
MUON er resultatet af KEFs tekniske dygtighed kombineret med industrielt design i verdensklasse af Ross Lovegrove. Muon er begrænset til en udgave af 100 par.

KEF Muon

 

TRÅDLØSE HØJTTALERE

Med udgangspunkt i årtiers akustisk ekspertise er KEFs udvalg af trådløse lydsystemer designet til, hvordan vi lytter til musik i dag. Så du kan nyde al den ubesværede bekvemmelighed ved digital, med den følelsesmæssige dybde og realisme af ægte HiFi. Stream din musik via Bluetooth, Airplay, Roon eller med brug KEF's egen app. Se udvalget her.

KEF LSX Wireless
KEF LSX er lillebror til den hæderkronede LS50 Wireless. Et fuldt aktivt trådløst højttalersystem designet til at håndtere og afspille musik i høj opløsning.

KEF LSX højttalere

KEF LS50 Wireless II
LS50 Wireless II er en klar evolution af den meget populære aktive LS50 Wireless, designet til at håndtere og afspille musik i højeste opløsning, nu også MQA og DSD. KEF LS50 Wireless II fik en EISA Award i 2021-2022 (Best Product).

KEF LS50 Wireless II

 

KEF SUBWOOFER

KEFs omfattende udvalg af subwoofere leverer dybde og præcision i lige store mål. Det rumvenlige design og innovative teknologi sikrer dem en plads helt i front, så det er bare at vælge den, der passer bedst til dine behov. Se udvalget her!

KEF subwoofere - stort udvalg

 

KEF CENTER

For filmelskere, der leder efter total fordybelse, er KEF's Centerhøjttalere i absolut topkvalitet. Her får man klarhed, detaljer og dybde. Se udvalget her.

KEF Center højttalere