AVM Audio

AVM Audio
Audiophile Masterpieces - håndlavet elektronik i mere end 30 år. Tyske AVM Audio udvikler og producerer elektronik til reproduktion af musik i højeste kvalitet.
CS serien er AVM's All-In-One Compact Streamere med AVM X-STREAM Engine®, CD afspiller, Phono Input, streaming via Airplay 2, ROON ready, Bluetooth 4.2.

High-Performance Audio er dansk importør/distributør af produkter fra AVM Audio.

AVM - Håndlavet i Tyskland siden 1986

Den rene lytteglæde! I mere end 30 år har folk hos AVM udviklet og fremstillet elektronisk udstyr, så der kan leveres musikalsk gengivelse af højeste kvalitet. Vi tror på, at enhver form for musik, hvad enten det er klassisk, jazz eller popmusik, er komponeret for at give glæde og følelser til lytteren. Teknisk udstyr som forstærkere og højttalere skal forsøge at videregive denne glæde og følelser ind i stuen. Det betyder ganske enkelt at gengive den musik, der er gemt på en CD, harddisk eller udsendt af radiostationer og HiFi-streamingtjenester såsom TIDAL eller QOBUZ.

Dette er faktisk ikke så simpelt, som det lyder

Vi er klar over, at enhver elektronisk og mekanisk komponent efterlader sit individuelle 'fingeraftryk' på gengivelsen af musikken. Når vi udvikler HiFi-komponenter, forsøger vi at holde disse 'fingeraftryk' så uhørlige, som vi kan, mens vi holder alt andet, så musikalsk som muligt. Før vi begynder at designe elektroniske kredsløb eller konstruere mekaniske dele, stiller vi altid spørgsmålet: 'Hvilket arbejde skal denne komponent udføre, og hvordan kan vi opnå det optimale niveau?' Vi er overbeviste om, at metoden med trial and error sjældent fører an til vellydende HiFi-udstyr. Derfor udvikler vi ikke unødvendigt komplicerede kredsløb, som altid har brug for en masse kompenserende komponenter for at fungere korrekt.

AVM - Handcrafted in Germany since 1986

Vi foretrækker et lige kredsløbsdesign

Hvor hver komponent har sin egen klart definerede opgave og har vi fundet ud af, at det mest simple kredsløbskoncept ofte fungerer bedst. En del, der ikke er der, kan ikke påvirke musikken, den giver ikke unødvendige omkostninger, og den kan aldrig være defekt. HiFi-komponenter er ikke kun tekniske ting, men er primært en del af vores kunders hjem, så vi lægger stor vægt på at skabe fantastiske produkter. Vi forsøger også at gøre alle vores løsninger nemme at bruge og arbejder hårdt for at tilbyde den bedste værdi for pengene til vores kunder.

AVM -  We prefer a straight circuit design

For at realisere denne filosofi fremstiller vi alle AVM-komponenter på vores egen fabrik i det sydlige Tyskland

Alt design og udvikling sker også inhouse. Til de få dele (såsom printkort, frontpaneler, transformere), som vi ikke selv kan producere, har vi pålidelige leverandører i nærheden, som vi har arbejdet sammen med i årevis. Dette sikrer den ensartede høje kvalitet af vores produkter og om nødvendigt en hurtig service til vores kunder. Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information, så tøv ikke med at kontakte os. Du vil komme i kontakt med mennesker, der deler din begejstring for god musik, har en passion for deres produkter, og som føler et reelt ansvar over for deres kunder.

We manufacture all AVM components in our own factory in Southern Germany

AVM på High End 2022 - Munchen

AVM demo på High End 2022 i Munchen