Begivenheder

Næste generation af dCS Ring DAC

Med stor fornøjelse kan vi afsløre at en spændende opdatering til dCS produktsortimentet er på vej! Efter omfattende forskning og udvikling har dCS foretaget nogle større ændringer til deres berømte dCS Ring DAC™ - den unikke digital-til-analog konverter, som benyttes i alle dCS DAC'er.

Disse omfattende modifikationer har givet dCS mulighed for yderligere at forbedre Ring DAC'ens ydeevne og de musikalske evner i de berømte Rossini- og Vivaldi-systemer. Med lanceringen af den nye Ring DAC™ APEX-hardware er man i stand til at levere en række lydmæssige og afgjort målbare forbedringer og dermed give en endnu mere overbevisende, engagerende og afslørende oplevelse for dCS Vivaldi- og Rossini-ejere.

Yderligere detaljer vil blive frigivet via en række online events, som finder sted i løbet af de næste to uger. Klik på linket for at læse en meddelelse fra dCS marketingteam. Læs mere

Drop-In med Stenheim Reference

Den 18. december 2021 havde vi et meget populært Stenheim-arrangement i butikken, med næsten 30 besøgene. Vi lancerede nyheden Stenheim Reference Ultime Two for første gang i de nordiske lande. En særdeles kompetent højttaler som vil tilfredsstille de fleste.

Højttalerne bragte jubel iblandt de besøgene, især op ad dagen, hvor vi fandt årsagen til at lyden fra morgenstunden ikke var helt som vi ønskede ... derefter kunne man bare sige oh la la la ... arrangement blev afholdt i vores sædvanlige Drop-In stil med croissanter og kaffe fra starten på dagen og kølige forfriskninger opad dagen.

Læs mere om produktet