Begivenheder

Så er det sommer = hvilket betyder LAGERSALG!

Traditioner skal holdes! Inden I alle går i sommerferie-mode, så afholder vi det store årlige sommerlagersalg med fantastiske priser på det lækreste hifiudstyr - både nye og demoprodukter.

Lagersalget foregår i butikken på Havnegade 41 i København, på lørdag den 15. juni fra kl. 10 til 17 og priserne gælder kun på dagen.

Priser offentliggøres ikke forud, men oplyses på dagen på email: [email protected], telefon: 28905454 eller selvfølgelig i butikken, MEN vi fremsender gerne liste med alle de produkter som er på tilbud - allerede nu!

VIGTIGT! Brug IKKE vores chatfunktion til at rekvirere listen!!!

Bliv overrasket! - oplev de trådløse Kii SEVEN

Oplev trådløs lyd når det er bedst - en helt ny standard sættes med Kii SEVEN og vi får besøg af Wim Weijers fra Kii Audio og afholder to eksklusive præsentationer. Oplev den imponerende lyd og hør Wim fortælle om filosofien og teknologierne bag disse enestående aktive trådløse højttalere.

Eksklusive præsentationer torsdag den 11. april kl. 14-16 samt 17-19 i butikken

Du vil opleve nyheden Kii SEVEN samt de eksisterende aktive modeller Kii THREE System samt Kii BXT System. Vi vil på vanlig vis være vært ved forfriskninger. Du bedes tilmelde dig præsentationen ved at sende en email til os med tidspunkt for deltagelse, da vi har et begrænset antal pladser ved hver præsentation.

Læs mere om produkterne fra Kii Audio

ÅBENT HUS 1-3. MARTS

High-Performance Audio indgår samarbejde med Audiophile og tilbyder stærkere tilstedeværelse i vestdanmark samt udvider sortimentet både øst og vest.

Audiophile vil fremadrettet repræsentere High-Performance Audio vest for Storebælt med demonstrationer, salg og installation af en række stærke High-Performance Audio brands, såsom; PS Audio, dCS, AVM Audio, Kii Audio, Mola Mola, GoldenEar, Stenheim, Avantgarde, Tellurium Q og mange flere.

Tilsvarende vil High-Performance Audio udvide sortimentet med en række highend-mærker, såsom; The Gryphon, MSB, Ikigai Audio, Stealth Audio m.fl.

Samarbejdet kickstartes med et ÅBENT HUS i butikken i Havnegade den 1-3. marts.

Læs mere

Kom til "Head-Fi Open Days" - 16. og 17. februar 2024

Kom til "Head-Fi Open Days" den 16. + 17. februar 2024

Overvejer du et nyt sæt høretelefoner eller er du blot nysgerrig på mulighederne, så kom til

"Head-Fi Open Days" 

hos High-Performance Audio.

Vi slår dørerne op for de største og mest seriøse "Head-Fi Open Days" i landet. Her får du rig mulighed for at afprøve de bedste høretelefoner fra anerkendte brands som Meze, Hifiman, Audeze, Focal, Dan Clark, HEDD, Final Audio og 64 Audio

Der er mulighed for at få en snak med leverandører og butikkens normale personale. Vi hjælper dig gerne med at udvælge de helt rigtige høretelefoner og til en pris som passer til dit budget. I dagens anledning har vi etableret et antal ekstra lyttestationer som vil stå til rådighed for dig!

Samtidig kan du høre mere om tilbehør i form af høretelefonforstærkere fra Chord, Violectric, Trafomatic, Viva, Niimbus, dCS, Enleum m.fl, samt kabler og mobile lydkilder. 

Læs mere