Bassocontinuo

Bassocontinuo
Hvorfor har du brug for et hifirack og gør det overhovedet nogen forskel samt påvirker det virkelig lyden? Det korte svar er JA! Inden vi går i detaljer vil vi lige introducere Bassocontinuo fra Bergamo. Virksomheden har siden 2008 udviklet og fremstillet de mest gennemførte hifiracks på markedet ... Læs mere nedenfor.

High-Performance Audio er dansk importør/distributør af produkter fra Bassocontinuo.
Bassocontinuo-produkterne er meget delikate, udført i eksklusive materialer som læder, ruskind, karbonfiber, højglanslakering m.m., men ikke blot for designets skyld, der er nemlig teknologi og grundige test samt målinger bag de forskellige serier af hifiracks. Lad os begynde med at definere, hvad et hifirack er: et hifirack er et teknisk instrument til at absorbere de vibrationer, der opstår i gulvet og væggene, mens du spiller musik ved højere lydstyrke. Det fungerer som en væsentlig støtte for vores elektronik og hjælper dem med at fungere under de bedst mulige forhold.

HVORDAN PÅVIRKER EN PLADESPILLER LYDEN?

Mikroskopiske billeder af vinylrillerne viser, hvordan nålen skal følge en foruddefineret rute på vinylpladen. Denne bevægelse i rillerne får nålen til at vibrere, hvilket skaber et magnetisk felt takket være den bevægelige spoles cantilever. Dette omdannes til et elektrisk signal, som indeholder den information om lyd, vi hører. Hvis nålen bevæger sig forkert på grund af yderligere, uønskede vibrationer, vil den overføre falske signaler til spolen, hvilket påvirker den originale information. Det kræver blot små vibrationer, før dette problem opstår og er hørbart.CERTIFICEREDE PRODUKTER MED GARANTERET KVALITET

Siden virksomheden blev grundlagt, har Bassocontinuo forstået vigtigheden af at designe og bygge hifiracks, der på samme tid er funktionelle og æstetisk tiltalende. Af denne grund har Bassocontinuo før lanceringen af en ny serie altid udført både statiske test (for at certificere belastningskapaciteten af enhver enkelt hylde og verificere dens deformationsadfærd under belastning) og dynamiske test (for at forstå hifirackets evne til at absorbere vibrationer – hvor stærk og ved hvilke frekvenser). Unikt er at hver test bliver certificeret af et uafhængigt laboratorium i samarbejde med det prestigefyldte Politecnico i Milano, der studerer vibrationshændelser for bil-, luftfarts- og rumfartsindustrien.B by BASSOCONTINUO

Skabt til de mest krævende mennesker, B by BASSOCONTINUO er synonymt med eksklusivitet, overdreven omhu og uophørlig innovation. Et perfekt ægteskab mellem form og funktion. Designet til at yde, håndlavet i Italien. Den erfaring, der er opnået gennem årene, har givet Bassocontinuo mulighed for at udvikle en personlig customizing-tjeneste på højt niveau, kaldet B by BASSOCONTINUO. Kontinuerlig forskning, både i højteknologiske materialer og eksklusive teksturer, har givet mulighed for at introducere nye og unikke kombinationer, der igen gør Bassocontinuo til et mærke af ekspertise i Hi-fi-verdenen.