Inspiration

Copenhagen Highend Audio Event den 2. april 2023

Er du klar til årets highend hifi-show, så reservér allerede nu den første søndag i april til interessant hifi og fantastisk lyd. Der skal igen være hifi-show i København.

High-Performance Audio vil sammen med en lang række internationale producenter vise spændende nyheder og fantastiske produkter. Producenterne står bag noget af det bedste indenfor hifi.

Copenhagen Highend Audio Event afholdes

søndag den 2. april fra kl. 10.00 - 17.00

hvor der vil være GRATIS adgang for alle, der interesserer sig for highend audio og den bedste lyd.

Læs mere

Sabre vinder pris hos What Hi-Fi

Vertere Sabre har netop modtaget fem stjerner af magasinet What Hi-Fi: "It’s clear that the Vertere Sabre is a terrific performer for the money. It tracks securely and is nicely made, but most importantly of all makes us want to listen to our records even more."

Her er tale om en MM-pickup som virkelig går skridtet videre og ind i det stensikre MC-segment - musikalsk, organiseret, punch, dynamik og masser af rytme, samt nem at montere. Scorer fem stjerner i lyd, i konstruktion og i kompabilitet.

Læs om produktet samt læs What Hi-Fi anmeldelsen.

Ny trådløs højttaler fra Sonus Faber

Omnia er en alt-i-én trådløs 4-vejs højttaler til streaming og pladespiller, vel og mærke helt i tråd med Sonus Fabers værdier fra den italienske tradition til moderne teknologi. Innovativ akustisk teknologi møder Sonus Fabers naturlige elementer.

Et flot sortiment af digitale og analoge tilslutninger tillader brugeren bedst muligt at interagere med Omnia's imponerende ydelse takket være de syv indbyggede højttalere med hver sin 70 watt forstærker tilsluttet og et frekvensområde på 30 til 25.000 kHz ved 6 dB.

Turntable Ready er Omnia, med sin indbyggede MM-phonoforstærker. På den digitale side ses Chromecast, HDMI ARC, Wifi, Roon Ready, Bluetooth AptX, Spotify og Tidal.

Læs mere om Sonus Faber Omnia

Byg dit eget hifi-rack!

High-Performance Audio er én af de europæiske flagship-stores for italienske Bassocontinuo og vi tilbyder, at du kan skabe dit eget rack, hvadenten det er hifi-rack, AV-rack eller forstærkerplatform og uanset om du ønsker højglans, farve, træ, læder, karbonfiber eller ruskind - så kan du nu skabe dit eget rack!

Klik ind på de forskellige modeller på vores hjemmeside, tryk på 'Konfigurator'-knappen og gå direkte i gang med at vælge serie, antal hylder, afstande og materialer. I selve konfiguratoren kan du klikke på 'Get a quote' og du vil øjeblikkelig få en pris i danske kroner eller du kan trykke på 'Info about this configuration' og du vil komme i dialog med os om din løsning.

Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive direkte til os eller ringe for en snak om behov og muligheder. Priserne på vores hjemmeside er eksempler og antallet af hylder samt materialer har indflydelse på prisen.

Vælg serien og gå direkte til konfiguratoren