Inspiration

Kom til "Head-Fi Open Days" - 16. og 17. februar 2024

Kom til "Head-Fi Open Days" den 16. + 17. februar 2024

Overvejer du et nyt sæt høretelefoner eller er du blot nysgerrig på mulighederne, så kom til

"Head-Fi Open Days" 

hos High-Performance Audio.

Vi slår dørerne op for de største og mest seriøse "Head-Fi Open Days" i landet. Her får du rig mulighed for at afprøve de bedste høretelefoner fra anerkendte brands som Meze, Hifiman, Audeze, Focal, Dan Clark, HEDD, Final Audio og 64 Audio

Der er mulighed for at få en snak med leverandører og butikkens normale personale. Vi hjælper dig gerne med at udvælge de helt rigtige høretelefoner og til en pris som passer til dit budget. I dagens anledning har vi etableret et antal ekstra lyttestationer som vil stå til rådighed for dig!

Samtidig kan du høre mere om tilbehør i form af høretelefonforstærkere fra Chord, Violectric, Trafomatic, Viva, Niimbus, dCS, Enleum m.fl, samt kabler og mobile lydkilder. 

Læs mere

All-in-one integrerede forstærkere fra AVM

AVM Audio har et enestående koncept med de såkaldte All-in-One integrerede forstærkere kaldet CS (Compact Streaming). Der er seks forskellige modeller i varierende prisklasser, alle forstærkerne har grundlæggende de samme funktioner, indeholdende 32-bit / 384 kHZ DAC, X-Stream (Roon, Qobuz, Tidal, Spotify, Airplay2), CD-afspiller, Hovedtelefonudgang, Bluetooth og meget mere.

AVM CS 30.3
2x125 watt i 4 ohm, CD-afspiller, 32-bit/384 kHz, Streaming, MM/MC-RIAA (Kan snart demonstreres i butikken)

AVM Inspiration CS 2.3 (AS 2.3)
2x140 watt i 4 ohm, CD-afspiller*, 32-bit/384 kHz, Streaming, MM/MC-RIAA (Kan demonstreres i butikken)

AVM Evolution CS 3.3
2x350 watt i 4 ohm, CD-afspiller, 32-bit/384 kHz, Streaming, MM/MC-RIAA

AVM Evolution CS 5.3
2x350 watt i 4 ohm, CD-afspiller, 32-bit/384 kHz, Streaming, MM/MC-RIAA, Rør i input

AVM Ovation CS 6.3
2x500 watt i 4 ohm, CD-afspiller, 32-bit/384 kHz, Streaming

AVM Ovation CS 8.3
2x500 watt i 4 ohm, CD-afspiller, 32-bit/384 kHz, Streaming, Rør i input

*) CS 2.3 findes endvidere i en version AS 2.3 uden CD-afspiller.

AVM Audio CS-modellerne går sin sejrsgang med meget flotte anmeldelser verden over, hvilket ikke kan undre for lyden er fantastisk med stor musikalitet og engagement. Oplev udvalgte AVM CS-modeller i butikken.

Alle modeller leveres i silver eller sort, samt Cellini-version med front i krom (mod merpris). Topmodellen Ovation CS 8.3 fåes endvidere i en Black Edition, med yderligere raffinement i komponenter.

Se alle modeller fra AVM Audio

Copenhagen Highend Audio Event den 2. april 2023

Er du klar til årets highend hifi-show, så reservér allerede nu den første søndag i april til interessant hifi og fantastisk lyd. Der skal igen være hifi-show i København.

High-Performance Audio vil sammen med en lang række internationale producenter vise spændende nyheder og fantastiske produkter. Producenterne står bag noget af det bedste indenfor hifi.

Copenhagen Highend Audio Event afholdes

søndag den 2. april fra kl. 10.00 - 17.00

hvor der vil være GRATIS adgang for alle, der interesserer sig for highend audio og den bedste lyd.

Læs mere

Sabre vinder pris hos What Hi-Fi

Vertere Sabre har netop modtaget fem stjerner af magasinet What Hi-Fi: "It’s clear that the Vertere Sabre is a terrific performer for the money. It tracks securely and is nicely made, but most importantly of all makes us want to listen to our records even more."

Her er tale om en MM-pickup som virkelig går skridtet videre og ind i det stensikre MC-segment - musikalsk, organiseret, punch, dynamik og masser af rytme, samt nem at montere. Scorer fem stjerner i lyd, i konstruktion og i kompabilitet.

Læs om produktet samt læs What Hi-Fi anmeldelsen.