64 Audio

64 Audio

Amerikanske høretelefoner, der er blandt de bedste i verden. De bruges af rigtig mange kunstnere som alle sværger til "64 Audio". Prøv dem - og bliv overrasket....

Vi er 64 Audio!

Det første du bør vide om os er, at vi er en familie.

Vi er mødre og fædre, søstre og brødre, musikere og venner. Vi har krydset oceaner, startet forfra og slået rødder. Vi har taget job for at forsørge vores familiemedlemmer, gigget for at overleve og kørt turbus gennem natten. Vi har sprunget måltider over, D-I-Y'd, og startet et firma i vores ekstra soveværelse. Helt fra begyndelsen til nu har vi været holdt sammen af ​​tykkelsen af ​​blod og vand. Vi har set det hele igennem, fordi vi aldrig gav op, og vi holdt fast i det, der var vigtigt: menneskerne omkring os.

Vi tror på, at når murene mellem dig og musikken falder, gør du dit bedste arbejde og lever dit liv på den sandeste måde. Vores vision er at omdefinere den forbindelse verden har med musik ved at lede folk til at opleve lyd i sin reneste form. Vi tror på, at vi kan gøre dem omkring os fantastiske ved at være gode til det, vi laver.

Vores mission er at inspirere musikere og musikelskere til at finde en dybere forbindelse med musik gennem ekstraordinært klingende produkter og meningsfulde relationer.

Vi er 64 Audio.