Rosso Fiorentino

Rosso Fiorentino
Rosso Fiorentino er entusiasme for magien, der opstår, hver gang en højttaler skabes, det er en livsstil og kærlighed til musik og dens evne til at berøre følelser og bringe mennesker sammen. Helt fra begyndelsen ønskede man at Rosso Fiorentino skulle være anderledes, med dets akustiske ydeevne, raffinerede håndværk og italienske elegance... Læs mere nedenfor.

High-Performance Audio er dansk importør/distributør af produkter fra Rosso Fiorentino.
Francesco Rubenni udtaler: "Med Rosso Fiorentino ønsker jeg at formidle vores kultur til lytterne, en kultur, der er dybt forankret i alle medarbejdere i vores virksomhed, og som er baseret på en fælles passion for livemusik, en akademisk baggrund inden for elektroakustik og det instinktive jagten på elegance. Vi er en toscansk virksomhed, og fra vores historie og kultur henter vi inspiration til altid at lede efter nye måder at forbedre os på. Vores højttalere legemliggør sjælen på det sted, hvor de er lavet. Deres lyd afspejler vores lands karakter... ligefrem, essentiel, altid omhyggelig med proportioner og detaljer, lavet til at holde." Rosso Fiorentino, er endvidere en hyldest til Giovan Battista di Jacopo 1495-1540, en meget talentfuld og utraditionel kunstner, hans fokus var innovation.

VORES STED AT LYTTE, TESTE OG OPTAGE MUSIK

LA SALA DEL ROSSO

Som musikere forfiner deres færdigheder ved at øve deres instrumenter, så finjusterer vi vores højttalere ved at lytte og optage livemusik og undersøge teknikkerne til højttalerdesign. 'Sala del Rosso' er vores unikke og eksklusive rum, hvor vi kan tage de korrekte og passende elektroakustiske målinger, og hvor vi takket være dens variable akustik kan arrangere koncerter, lave optagelser og have lyttesessioner til finjustering af vores systemer. På den måde har vi vores helt egen måde at styre alle processer i forhold til lydgengivelsens kunst.

"the sala is our 'music gym', our hive of creation and design."

Francesco Rubenni
Grundlægger, Rosso Fiorentino AudioDe fleste passionerede musikelskere kender til vigtigheden af at have et akustisk behandlet lytterum som en grundlæggende komponent i deres lydsystem. For os, som højttalerproducenter, er sådan en plads et væsentligt værktøj i processen at designe en højttaler. Det fungerer som et elektroakustisk laboratorium til at tage målinger og et beskyttet tilflugtssted, hvor vi gennemgår timevis af lyttetests til finjustering af vores produkter. Det sætter os i stand til at opleve det reelle potentiale i vores højttalere og, med brug af den nyeste elektronik, at hæve kvaliteten af vores designproces til det højest mulige niveau.