Audeze LCD-GX Gaming Headset

På lager
7.490  DKK
Leveringstid:5-7 dage

Er du på udkig efter den ultimative gamer-høretelefon, så led ikke længere - LCD-GX er modellen at gå efter.

  • Gratis fragt over 750 DKK
  • Lagervarer sendes indenfor 24 timer
  • Afhentning i butik

Audeze LCD-GX Open-Back Gaming Headset

Er du på udkig efter den ultimative gamer-høretelefon, så led ikke længere - LCD-GX er modellen at gå efter.

Baseret på de fremragende anmeldelser af de velkendte LCD-modeller, kiggede Audeze ind i andre markeder hvor kravene til gode høretelefoner er enorme, og gaming er lige præcist den niche hvor Audeze vurderede at de kunne byde ind med noget unikt.

LCD-GX er derfor udviklet i samarbejde med adskillige gamere og byder på samme kvaliteter som de "almindelige" Audeze-modeller, men tilpasset kravene fra gamerne hvilket især betyder krav til holdbarhed og komforten da hovedtelefonerne bruges i lang tid ad gangen.

Audeze LCD-GX Gaming Headset

LCD-GX er en gamer-høretelefon men den er faktisk også meget mere end det. Den er nemlig også en fantastisk stereohovedtelefon med den velkendte åbenhed og opløsning som Audeze er kendt for.

Den er bygget med samme teknikker såsom planar magnetiske enheder og Audezes eget magnetsystem der optimerer magnetfeltet for ekstra kontrol og lavere forvrægning.

Puderne er med memoryskum og giver fantastisk komfort selv efter mange timer, og kablet er udskifteligt. Mikrofonen er særligt følsom men alligevel samtidig god til at reducere det, der ikke skal med når man f.eks. sidder i en Counter Strike-kamp.

Signatur lydkvaliteten gør dog også at LCD-GX er velegnet i f.esk. studier hvor der mikset ld og musik, og den åbne og detaljerede lyd gør at man uden problemer kan høre og registrere kvaliteten i den musik, der arbejdes med.

Type:
Over-ear, open-back

Transducer type:
Planar Magnetic

Magnet type:
Neodymium N50

Diaphragm type:
Ultra tynd

Membran størrelse:
106 mm

Maksimal effekt:
5 Watt RMS

Maksimalt lydtryk:
>130dB

Frekvens respons:
10 - 50.000 Hz

THD:
<0.1% @ 100dB

Impedans:
20 ohm

Følsomhed:
100 dB/1mW (Drum Reference Point)

Minimum effekt:
>100mW

Anbefalet effekt:
>250mW

Vægt:
454 gram