Feliks Audio Elise MK2

På lager
14.390  DKK
Leveringstid:5-7 dage

Skal hovedtelefon oplevelsen løftes til det næste niveau, så er Elise Mk2 et stensikkert valg hvis du leder efter fremragende lyd for pengene, og hvor konstruktion og kvalitet ligger markant over prissedlen.

  • Gratis fragt over 750 DKK
  • Lagervarer sendes indenfor 24 timer
  • Afhentning i butik

Elise Mk2 er en prisvenlig highend OTL hovedtelefon forstærker og forforstærker, hvor prioriteterne er helt tydelige.

Her benyttes PsVane 6SN/ og 6N13S, og de medvirker til at placere Elise Mk2 lige i området hvor der er tilpas og afvejet farvning men uden at gå på bekostning med opløsning og detaljering. Man får ekstremt flot detaljering ud af musikken, og med et stort og fokuseret soundstage hvor musikaliteten er i højsædet og med en særdeles lækker gengivelse af vokal.

Er dine hovedtelefoner lidt til den kritiske side, er de lidt lyse eller kunne de godt bruge lidt "varme", så er Elise Mk2 klar til opgaven med et dynamisk soundstage og lækker opløsning med tilpas mængde "rør-lyd".

Komponentkvaliteten er i topklasse og der er ikke lavet kompromisser undervejs. Alt er designet og bygget inhouse, og alle komponenter er nøje udvalgte til både at give god lyd i mange år, men også mange års stabil drift. Transformatoren, der er indkapslet, er en ny og opdateret type i forhold til forgængeren.

Elise Mk2 kan også fungere som en vellydende forforstærker til både rør og solid state.

Tekniske Specifikationer:
Indgangs impedans: 100 kOhm
Frekvens Respons: 10 - 60.000 Hz +/- 3dB (300 ohm)
Udgangseffekt: 200 mW
Pre-amp gain: 20 dB
THD: 0,4 %
Dimensioner: 30,6 x 20,3 x 19 cm
Vægt: 6 kilo