Feliks Audio Envy

På lager
61.590  DKK
Leveringstid:5-7 dage

Highend hovedtelefoner fortjener det bedre, og Feliks Audio Envy er netop forstærkeren til at klare enhver opgave. Elegant og eksklusivt udseende der gemmer på teknik fra øverste skuffe og en lyd der ganske enkelt er i en klasse for sig selv.

  • Gratis fragt over 750 DKK
  • Lagervarer sendes indenfor 24 timer
  • Afhentning i butik

Envy er en single-ended Klasse-A hovedtelefon-forstærker med transformer-koblet udgang. Den er designet til at håndtere en hvilken som helst hovedtelefon hvadenten det er en planar-magnetisk eller det er en dynamisk hovedtelefon, og med en impedans mellem 16 og 600 ohm. På Envy kan du nemt justere impedansen i tre trin så den passer til netop dine hovedtelefoner. 

Impedansvalget kan justeres i hhv 16 - 60 ohm, 60 - 300 ohm eller 300 - 600 ohm. I midterindstillingen kan man via 6,3 mm udgangen tilslutte Envy til et par højttalere med 16 ohms impedans, og drive dem med op til 5 watts udgangseffekt. Det anbefales at højttalerne har en relativt høj følsomhed fra >94 dB og op. 

Envy er bygget på et solidt stålchassis og toppet op med ægte olieret træ i enten eg eller valnød. På frontpanelet er der to hovedtelefon-udgange, hhv en balanceret 4-pins XLR og en 6,3 mm  jacktilslutning. På forsiden finder man også den tryk-følsomme standby knap, volume kontrollen, impedansvælger og indgangsvalg. Der er tre linjeindgange hvoraf der er to RCA ubalancerede og en enkelt XLR balanceret indgang.

Envy kan også benyttes som forforstærker med et maksimalt udgangsniveau på op til 10 volt RMS. 

I indgangen sidder der et ALPS RK27 potentiometer som er fulgt op af 2 stk. VC-181 rør fra PsVane i skøn forening med Jantzen Superior Z-caps. Udgangsrørene er Electro Harmonix 300B rør og udgangstransformatorerne er customlavede til highend brug og er ekstremt tyste og vibrationsdøde.

Der er fuldautomatisk bias-justering og selve kredsløbet er et zero-feedback design. Selve rørene bliver forvarmet af sit eget kredsløb som er helt adskilt fra resten af kredsløbet, og derfor ikke påvirker lyden.

På XLR-indgangen er der ligeledes kælet ekstra for det hele, og der anvendes symmetriske Lundahl transformatorer, og indgangsvalg klares igennem højkvalitets relæer der er placeret direkte ved indgangene for kortest mulig signalvej.

Hele kredsløbet er monteret "point to point" og al kabelføring er lavet af single-crystal kobber der er teflon-isoleret.

 

Tekniske specifikationer:
Indgangsfølsomhed: 1 volt rms
Indgangsimpedans: IN1/IN2 100kOhm, IN3 10 kOhm
Udgangseffekt: 5 watt (16 ohms impedans)
Frekvensrespons: 8 - 100.000 Hz (+/- 3 dB)
Dimensioner (uden rør): 35 x 33 x 18,5 cm (D x B x H)
Vægt: 15,1 kilo