Blog

Sorter faldende

1-10 of 25

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • 08/02/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  PS Audio Power Plant giver dig stærkt forbedret ydelse i dit set-up og sikkerhed mod dårlig strøm og lynnedslag. Resultatet er markant bedre dynamik, mere solid bas, åbent lydbillede og større 3D-oplevelse. Vi har ikke oplevet produkter på markedet som kommer i nærheden af PS Audio Power Plant … og vi har prøvet en del.

  Læs mere
 • 13/07/18 Skrevet i Events af High-Performance Audio

  Efter en (synes vi) velfortjent ferie, er vi tilbage i butikken og arbejder på højtryk med nye produkter samt en række spændende arrangementer til sensommer og efterår - vi har et jazz-arrangement i støbeskeen, et klassisk musik arrangement à la Kontrapunkt samt produktpræsentationer, bl.a.: Audiovector's nye R8 Arreté, Devialet-nyhederne Expert 140 og Expert 210 og endelig et nyt elektronikmærke fra tyske AVM. Mere om alt dette følger snarest. Fortsat god sommer!

  Læs mere
 • 07/11/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Lavere priser, flere watt og nye modeller. Devialet byder på Expert 140 med flere watt, samt dual-mono nyheden Expert 210 Pro Dual. Prisen på Expert 140 Pro er tilmed sænket 15%, hvilket gør Devialet Expert endnu mere attraktiv..

  Læs mere
 • 23/05/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Den store high-end audio-messe i München var igen et imponerende skue af lækkert hifiudstyr fra hele verden, der var ekstravagant og kæmpestort, for slet ikke at tale om prislappen på noget af udstyret. Der var rum som oversteg 10 millioner i pris.

  Læs mere
 • 17/05/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Ejere af Devialet Expert Pro har igennem det sidste stykke tid kunne sende sine forstærkere gratis til Frankrig og har efterfølgende modtaget Expert Pro fuldstændig opgraderet til Core Infinity generationen, som byder på et væld af streamingmuligheder.

  Læs mere
 • 20/04/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Efter flere års fravær er Data Conversion Systems (dCS) tilbage på det danske marked. dCS byder på nogle af verdens bedste løsninger indenfor DAC'er, master clock'er, opsamplere, CD/SACD-drev og netværksstreaming.

  Læs mere
 • 18/04/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Vi er stolte over at kunne præsentere et fornemt mærke indenfor rørforstærkere, nemlig det meget roste og vildt lækre Trafomatic, som har et meget komplet program af rørforstærkere.

  Læs mere
 • 15/02/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio
  Er du træt af kabler og små bokse, så er den aktive Clearaudio Concept pladespiller lige netop valget for dig. Tilslut et sæt hovedtelefoner eller direkte til din forstærker.Læs mere
 • 02/08/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio
  Med stolthed kan vi informere om at e-mærket har certificeret vores webshop, hvilket betyder at High-Performance Audio's webshop lever fuldt op til gældende lovgivning for ehandel.Læs mere
 • 24/01/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio
  Vi har i 2018 masser af spændende nyheder i vort sortiment, bl.a. KEF og Hegel som nu kan opleves i butikken.Læs mere
Sorter faldende

1-10 of 25

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3