Blog

Sorter faldende

1-10 of 39

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • 10/09/20 Skrevet i Nyheder forside af High-Performance Audio

  BREAKING NEWS! - Musik er lyden som vi elsker, støj er lyden som vi undgår og stemmer ønsker vi at mindes. Devialet introducerer nu Gemini True Wireless in-ear hovedtelefoner, med den bedste lyd, et resultat af femten års udvikling indenfor akustik.

  Læs mere
 • 30/09/20 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Vi sælger flere og flere rørforstærkere hos High-Performance Audio og udbygger dermed udvalgt af modeller til demonstration, senest er modellerne EOS Integrated, en 2 x 100 watt integreret forstærker med KT120 rør samt Head 2, en fænomenal rørforstærker kommet til.

  Læs mere
 • 29/09/20 Skrevet i Events af High-Performance Audio

  Så er KEF klar med en ny version af den meget attraktive LS50 Wireless, nu i en version 2 som er en klar evolution af den meget populære forgænger, nu designet til at håndtere og afspille musik i højeste opløsning, nu også MQA og DSD.

  Læs mere
 • 03/11/20 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  High-Performance Audio i København repræsenterer nu også Hana-pickup'er, en ny produkserie hvor Excel Sound Coorporation bruger sin mangeårige erfaring til at producere en egen serie pick-up’er.

  Læs mere
 • 19/07/19 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Vi holder formelt set sommerferie, men har alligevel netop bestilt Nordens absolut første sæt af nyheden Magico M2, en på alle måder fuldstændig fantastisk og kompromisløs højttaler, selvfølgelig udrustet med de eminente MPOD standere.

  Læs mere
 • 05/02/19 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Deltag i High-End Weekend den 25-26. maj (Hotel Frederiksdal i Kgs. Lyngby) og oplev en Danmarkspremiere - nemlig introduktionen af schweiziske Soulution Audio på det danske marked.

  Læs mere
 • 04/09/19 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Vi har i adskillige måneder vidst at Stenheim Alumine THREE var på vej og med vores begejstring for Alumine FIVE som mange af jer også har oplevet, vidste vi at dette ville blive interessant - nu er Alumine THREE frigivet og vi glæder os til at præsentere denne imponerende højttaler fra vore kunder.

  Læs mere
 • 14/03/19 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Den legendariske højttalerproducent Dynaudio har lanceret Evoke - en familie bestående af fem passive hi-fi højttalere designet til at bringe ægte topklasse-teknologi, produktionskvalitet og luksuriøse overfladebehandlinger til enhver livsstil.

  Læs mere
 • 03/04/19 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Bassocontinuo fra Italien har introduceret Classic Line, en serie attraktive møbler som reflekterer Bassocontinuo's 10 års udvikling og erfaring. Classic Line er med ekstrem attraktiv prissætning et solidt udtryk for hvad Bassocontinuo står for; modularitet, styrke og flot finish.

  Læs mere
 • 21/02/19 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  En ægte PS Audio Power Plant, nu også i den mindre Stellar-serie. Beregnet til mindre anlæg, digitale kilder og digitale forstærkere er Stellar P3 Power Plant det absolut bedste bud på seriøs strømrensning, nemlig strøm-regenerering som er teknologien med PS Audio's Power Plants.

  Læs mere
Sorter faldende

1-10 of 39

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4