Blog

Sorter faldende

1-10 of 24

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • 06/05/18 Skrevet i Events af High-Performance Audio

  Denne uge står 100% i Avantgarde Acoustics' tegn, vi afholder Drop-In! både fredag og lørdag den 8-9. juni, hvor man kan opleve de fantastiske tyske hornhøjttalere. Vi spiller på et udvalg af produkter. Arrangementet afholdes i åbningstiden; fredag fra 11-17.30 samt lørdag fra 10-15. Vel mødt, vi byder på en forfriskning og du får lejlighed til at hilse på Peter Gabriel.

  Læs mere
 • 23/05/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Den store high-end audio-messe i München var igen et imponerende skue af lækkert hifiudstyr fra hele verden, der var ekstravagant og kæmpestort, for slet ikke at tale om prislappen på noget af udstyret. Der var rum som oversteg 10 millioner i pris.

  Læs mere
 • 17/05/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Ejere af Devialet Expert Pro har igennem det sidste stykke tid kunne sende sine forstærkere gratis til Frankrig og har efterfølgende modtaget Expert Pro fuldstændig opgraderet til Core Infinity generationen, som byder på et væld af streamingmuligheder.

  Læs mere
 • 16/05/18 Skrevet i Events af High-Performance Audio

  Arrangementet med Peter Gabriel fra tyske Avantgarde Acoustics er FULDT BOOKET! Vi præsenterer et udvalg af de fantastiske hornhøjttalere akkompagneret af lækre specialiteter fra Tyskland. Vi byder på lokal vin fra området ved fabrikken og lidt til maven.

  Læs mere
 • 20/04/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Efter flere års fravær er Data Conversion Systems (dCS) tilbage på det danske marked. dCS byder på nogle af verdens bedste løsninger indenfor DAC'er, master clock'er, opsamplere, CD/SACD-drev og netværksstreaming.

  Læs mere
 • 18/04/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio

  Vi er stolte over at kunne præsentere et fornemt mærke indenfor rørforstærkere, nemlig det meget roste og vildt lækre Trafomatic, som har et meget komplet program af rørforstærkere.

  Læs mere
 • 15/02/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio
  Er du træt af kabler og små bokse, så er den aktive Clearaudio Concept pladespiller lige netop valget for dig. Tilslut et sæt hovedtelefoner eller direkte til din forstærker.Læs mere
 • 02/08/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio
  Med stolthed kan vi informere om at e-mærket har certificeret vores webshop, hvilket betyder at High-Performance Audio's webshop lever fuldt op til gældende lovgivning for ehandel.Læs mere
 • 24/01/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio
  Vi har i 2018 masser af spændende nyheder i vort sortiment, bl.a. KEF og Hegel som nu kan opleves i butikken.Læs mere
 • 22/01/18 Skrevet i Nyheder af High-Performance Audio
  US-dollaren er faldet støt igennem det sidste stykke tid og vi har derfor sænket vore priser på PS Audio og GoldenEar med 10%. Prissænkningen har øjeblikkelig virkning.Læs mere
Sorter faldende

1-10 of 24

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3