Pink Faun Digital Interlink COAX

På lager
4.690  DKK
Leveringstid:5-7 dage

Digitalspecialisten har udviklet sine egne coaxial kabler til digital brug og med en kompromisløs tilgang, der er medvirkende til at lyden på ingen måder kompromiteres eller farves. 

  • Gratis fragt over 750 DKK
  • Lagervarer sendes indenfor 24 timer
  • Afhentning i butik

Pink Fauns digitale coax-kabler er alle håndlavede af deres egne teknikere. Og uagtet af hvad nogle tror og mener, så er et digital-kabel ikke bare et digital-kabel. Der er en elektrisk påvirkning af signalerne afhængigt af kablets opbygning.

Det har Pink Faun ekstremt fokus på, og hvert digital kabel er designet til den specifikke opgave, og alle kabler fra Pink Faun deler en meget vigtig detalje: de er alle lavet med deres egne egenudviklede tin-pleterede kobberledere som bliver ekstruderet gennem en særlig sammensætning af tekstiler med ekstremt lav på virkning af de elektriske egenskaber for så til sidst at blive trukket gennem en PTFE-slange.

Stikkene er nøje udvalgt og er fra Furutechs top-serier. Yderisoleringen er i Teflon, og kablet er optimeret til brug med coaxial overførsel.

Under designfasen af kablerne var den digitale tilgang som til et analogt signal der tolkes som 1 og 0 fra både afsender og modtager. Designet af kablernes opbygning giver en absolut minimal påvirkning af signalet mens det digitale signal passerer. 

Hele den samlede oplevelse giver et kabel er der meget neutralt og uden hårdhed eller farvning.

Leder du efter kabler der hjælper til en lydoplevelse hvor lyden er præcis, hurtig og rytmisk og med respekt for musikken, så er Interlink COAX det helt rigtige valg som signalleder mellem afspillere og DACs.

For Pink Faun handler det ikke om lyd, men om musik.